Copy
NYT FRA FOCUS ADVOKATER, JULI 2019
Inden ferien for alvor melder sig, vil vi gerne slå et slag for vores kommende arrangementer, der blandt byder på emner inden for HR, strategi, ledelse og eksport. Få også de seneste nyheder inden for ansættelsesret, IPR og inkasso.

God sommer!

Arrangementer - skal du med?


27. august 2019 - Eksklusivt foredrag med Martin Roll
Kom og hør Martin Roll give sit personlige bud på, hvad der kendetegner en succesfuld strategi for en familieejet virksomhed. Foredraget vil også byde på nogle af de erfaringer, han har opbygget som strategisk rådgiver. Arrangementet er gratis, men vær hurtig, hvis du vil med. Der er begrænsede pladser. Vælg mellem:

Kolding kl. 8.30 - 10.15
Odense kl. 15.30 - 17.15.

 
12. september 2019 kl. 14.30 - 17.30 i Kolding
Vidensdag om krænkende adfærd
I samarbejde med ArbejdsmiljøCentret inviterer vi til vidensdag om krænkende adfærd. Vi ser på den juridiske og praktiske håndtering. Vi gennemgår, hvad der forstås som krænkende handlinger, hvilke forpligtelser du har som arbejdsgiver, og hvad du konkret kan gøre for at sikre, at der ikke foregår krænkende handlinger på din arbejdsplads. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.


16. september 2019 kl. 17.00 - 19.45 hos Focus Advokater, Odense
FOCUS ACADEMY- med temaet Legal risk management
Deltag i vores netværksarrangement, hvor temaet er "Legal risk management" med oplæg fra Jon Iversen, Vice President og General Counsel hos Kamstrup A/S og Michael Clemmensen, advokat og partner i Focus Advokater. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.


24. september 2019 kl. 14.30 - 17.30 i Kolding
Salg og køb af virksomhed
Seminaret giver et grundigt indblik i salgs- og købsprocessen, herunder værdiansættelse, forretningsudvikling, juridiske forberedelser, skattemæssige forhold samt finansiering. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.


6. november 2019 kl. 9.00 - 12.30 hos Focus Advokater, Odense 
Fokus på eksport - få styr på din værktøjskasse fra et juridisk perspektiv
Et seminar, hvor der stilles skarpt på, hvordan man bruger juraen strategisk i eksportsammenhæng til at skabe merværdi. Hør mere om distributionsstrukturer herunder eksportsamarbejder, IPR-strategi/beskyttelse af rettigheder, konkurrenceretligt faldgruber og meget mere.

Kompensation for mistet provision ved ferieafholdelse


Ferietiden er over os - men hvordan er det lige med ferie for medarbejdere, der har en fast månedsløn og provision? Har medarbejdere ret til kompensation for mistet provision ved ferieafholdelse? Få overblikket og vores anbefaling i indlægget her.
 

Første danske bevægelsesmærke er registreret


Det første danske bevægelsesmærke er registreret. Tidligere var det et krav, at et varemærke skulle gengives grafisk, men den nye varemærkelov har med en mere digital tilgang åbnet for nye utraditionelle varemærker bl.a. bevægelsesmærker.
Læs mere her.

Forældelsesfrister og afbrydelse af forældelse


Ny afgørelse vedr. forældelse af renter. Læs her om forældelsesfrister og afbrydelse af forældelsen.

Er det noget vi kan hjælpe med?

Vi står altid klar til at yde kvalificeret rådgivning.
63 14 20 20
Kontakt os

Besøg vores hjemmeside Besøg vores hjemmeside
Send os en mail Send os en mail
+45 63 14 20 20 +45 63 14 20 20
FOCUS ADVOKATER P/S ∙ CVR-nr. 34045666

ODENSE ∙ KOLDING ∙ SVENDBORG ∙ KØBENHAVN ∙ HAMBORG


Du er tilmeldt vores nyhedsbrev på <<Email>>,
du kan opdatere dine oplysninger her eller afmelde her.