Copy
NYT FRA FOCUS ADVOKATER, NOV. 2018

Nyt AB-system pr. 1.1.2019

Det nye AB-system indeholder en række ændringer af måden, hvorpå byggeriets aktører fremtidigt kommer til at håndtere byggesagers opstart, udførelse og afslutning. Med de nye regler bliver der bl.a. obligatoriske projekteringsmøder, strammere reklamationsregler og et nyt tvistløsningssystem.

På vores heldagskursus går vi i dybden med de nye AB-vilkår, så du ved, hvad de dækker, og hvilken betydning reglerne har for dig og din virksomhed i praksis. Du vil bl.a. få:
  • En gennemgang af AB18, ABT18, ABR18
  • Overblik over, hvor reglerne adskiller sig fra de nuværende
  • Overblik over konsekvenser og faldgruber
  • Indsigt i reglernes praktiske betydning
  • Sparring og netværk.
Læs mere og tilmeld dig:

Den 13.12.2018 i Odense
Den 17.1.2019 i Kolding.

Er din netbutik rustet til de nye regler om geoblokering?

Den 3.12.2018 træder de nye regler om geoblokering i kraft.

Reglerne baseres på ”shop-like-a-local”-princippet, hvor alle EU-borgere, og borgere bosat i EU-lande samt virksomheder med hjemsted i EU, skal have mulighed for at købe ”som lokale” hos alle erhvervsdrivende, der opererer i EU, uanset kundens nationalitet, bopæl eller hjemsted.

Hvad er omfattet, og hvordan bliver din virksomhed klar?

Få svarene her.

Regeringen er klar med ny varemærkelov

Storbritannien har offentliggjort vejledning om retsstillingen for indehavere af EU-designs og EU-varemærker uden en Brexit-aftale. I Danmark har regeringen fremsat forslag til ny varemærkelov. Såfremt loven vedtages vil den træde i kraft den 1.1.2019.

Det er fortsat uvist, hvorvidt Storbritannien og EU får en aftale på plads inden marts 2019, hvor Storbritannien udtræder af EU. Storbritannien har offentliggjort en vejledning, der fastlægger retsstillingen for indehavere af EU-designs og EU-varemærker i det tilfælde, der ikke kommer en aftale. I Danmark er der også nyt på vej; Regeringen har fremsat et forslag til ny varemærkelov som blandt andet indebærer, at der ikke længere er krav om, at varemærker skal kunne gengives grafisk.

Få overblik her.

Milling Hotels styrker positionen

Den fynske hotelkæde, Milling Hotels, har købt hotellerne Ydes Hotel og Domir Hotel i det centrale Odense og bliver dermed en af byens største udbydere af hotelværelser. Merete Vangsøe Simonsen og Søren Borregaard har rådgivet Milling Hotels i forbindelse med transaktionen.

Læs referencen her.

Focus Advokater rådgiver SEP-Gruppen

SEP Gruppen har over en længere periode ejet en række boligejendomme i Odense og Nyborg, som SEP Gruppen oprindeligt selv har ladet opføre. Disse ejendomme er nu solgt til svenske Niam for en samlet værdi på lidt over kr. 200 mio. Fra Focus Advokaters side blev processen varetaget af et team bestående Jesper Hauschildt, Signe Hastrup Holst og Morten Maagaard Rasmussen.

Læs mere her.

Farm Company opkøber gårde i Sydvestjylland

Farm Company A/S er et landbrugsinvesteringsselskab, der erhverver og forvalter bæredygtigt landbrugsjord i Danmark. Senest har Farm Company opkøbt tre gårde i Sydvestjylland med rådgivning fra Focus Advokater.

Læs mere her.

TekniClean A/S solgt til den finske SOLEMO Oy

Hos Focus Advokater har Maria Malling Eriksen og Søren Borregaard rådgivet TekniClean i forbindelse med salget til den finske koncern.

Læs mere her.

Bliv en del af vores team

Vi har travlt i vores afdeling for insolvens og søger en advokat/erfaren fuldmægtig samt en sagsbehandler.

Læs mere her.
Besøg vores hjemmeside
Send os en mail
+45 63 14 20 20
FOCUS ADVOKATER P/S ∙ CVR-nr. 34045666

ODENSE ∙ KOLDING ∙ SVENDBORG ∙ KØBENHAVN ∙ HAMBORG


Du er tilmeldt vores nyhedsbrev på <<Email>>,
du kan opdatere dine oplysninger her eller afmelde her.