Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen

Nieuw: Bio Kruidenmix Gold

Krachtige kruidenmix voor vogels, duiven en pluimvee

 

Bio Kruidenmix Gold is een mix van kruiden, samengesteld voor een optimale gezondheid van uw vogels. De kruidenmix is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de broedperiode. Een maand voor de aanvang van het broeden kunt u ermee beginnen. U zult zeer goede broedresultaten krijgen door het gebruik van Bio Kruidenmix Gold. Voor de kruiden worden alleen de bladeren van de planten gebruikt niet de steeltjes en de stengels. Door alleen de bladeren te gebruiken wordt de kruidenmix extra sterk van kwaliteit en dat zal u aan uw kweekresultaten zien. Bio Kruidenmix Gold is een zeer zuivere kruidenmix zonder zouten, of andere nadelige stoffen, het kan ook na de broedperiode gebruikt worden om uw dieren in topconditie te houden.
Bestel nu 500 gram
Bestel nu 1000 gram

Probiotica in optima forma!

Bio Balans voordeelset 1000 en 250 ml

 

De oplossing tegen ziekteverwekkers, zoals o.a. ’t Geel en E-Coli.
Het pakket bestaat uit 1000 ml Bio Balans en 250 ml Bio Balans Plus.
Bio Balans en Bio Balans Plus zijn beiden geconcentreerde producten op basis van goedaardige, nuttige bacteriën, afkomstig van o.a. kruiden en zaden. Het brengt het lichaam van uw vogels weer goed in balans en gaat de werking van negatieve bacteriën tegen. Deze negatieve bacteriën kunnen zorgen voor problemen bij de vertering en de ontlasting, de dieren worden daardoor sneller ziek en krijgen vaak last van dunne mest.
Kijk op de website voor de handleiding.
Bestel uw voordeel set
Bestel uw navulling Bio Balans
Bestel uw navulling Bio Balans Plus

Engerlingen en Emelten

Engerlingen en Emelten zijn de larven van de Meikever en de Langpootmug. Ze kunnen grote schade aanrichten aan grasvelden, doordat ze de wortels opeten en op die manier het gras laten afsterven. Je vindt de larven net onder de wortels van het gras. Opvallend beeld is dat het gras eerst vaal wordt van kleur en later ook geel. Ook opvallend zijn de kleine gaatjes in de grond.

Engerlingen en Emelten bestrijden met Aaltjes

Aaltjes zijn eigenlijk heel kleine wormpjes die vrij in de natuur voorkomen. De specifieke soort in dit product bestrijdt larven, zoals die van de Meikever en de Langpootmug, maar is voor andere dieren, zoals vogels, ongevaarlijk.
De aaltjes worden vermengd met water over het gras gegoten. De aaltjes treden de larven binnen via de huid en maken ze ziek, waardoor deze vrijwel direct stoppen met eten. Na enkele dagen gaan ze dood. Wanneer de larven door vogels worden gegeten dan hebben die daar totaal geen last van. De vogels zullen u dus blijven helpen met het bestrijden van de larven. De toepassing kan het beste in de avond plaatsvinden als de zon niet meer op het gras schijnt.

Lees voor verdere uitleg over de toepassing de handleiding.

Bestel uw Bio Engerling Free 50 m²
Bestel uw Bio Engerling Free 100 m²
Bestel uw Bio Engerling Free 500 m²

Last van Motten in uw vogelverblijf?

Veel mensen met vogels en duiven hebben last van voermotten. Dit zijn kleine motvlindertjes die zich overal in het vogelverblijf ophouden. Ze leggen hun eitjes in voer of voerresten. Hier komen heel kleine rupsjes uit die herkenbaar zijn aan de kleine spinseltjes, die overal in het voer ontstaan. Het voer gaat daardoor soms wat muf ruiken, dit komt omdat het wordt aangevreten en gaat bederven. Ook de uitwerpselen van de rupsjes kunnen het voer bederven en het ongeschikt maken voor uw dieren.

Voermotten bestrijden met Sluipwespjes

Zodra er motjes worden aangetroffen, of zodra de eerste spinseltjes worden gezien, kunt u heel kleine sluipwespen uitzetten. Deze parasiteren de eieren van de rupsen en eten ze op. Op die manier komen de rupsen dus helemaal niet tot ontwikkeling! De sluipwespen zijn verpakt in kleine kartonnen bolletjes, die u eenvoudig in het dierenverblijf kunt verdelen. De sluipwespen komen dan door kleine gaatjes naar buiten en gaan direct op zoek naar de eitjes. Ze zijn heel klein en met het blote oog bijna niet te zien. De cyclus van deze motjes is ongeveer 12 weken, daarom is het noodzakelijk deze balletjes enkele keren met een tussentijd van 3 weken uit te zetten. Als u dit niet doet zullen er motjes overblijven en zal het probleem zich opnieuw kunnen ontwikkelen.

Bestel uw Bio Voermotten Kogels

Kies uit één van onze voordelige Bloedmijtbestrijdingspakketen

Het succesvol bestrijden van Bloedmijten is meestal een combinatie van een aantal maatregelen. Wij hebben voor u een aantal voordelige pakketten samengesteld, waarmee u in staat zal zijn de Bloedmijten bij uw kippen op een doeltreffende wijze te bestrijden. Daarnaast bieden wij de dieren ook nog wat lekkers!

Bloedmijtbestrijdingspakket (kleine) kippenhokken start
Bloedmijtbestrijdingspakket (grote) kippenhokken start
Vervolg pakket 1 voor kleine kippenhokken
Vervolg pakket 1 voor grote kippenhokken
Vervolg pakket 2 voor kleine kippenhokken
Vervolg pakket 2 voor grote kippenhokken
Facebook
Website
Ons adres is:
Refona
De Noesten 5b
Westerbork, DR 9431 TC
Netherlands

Add us to your address book


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp