Copy
Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen

Het is weer zomer!

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

De zomer is inmiddels goed begonnen en heeft al weer op heel wat plaatsen voor vervelende problemen met bloedmijten gezorgd. Gelukkig hebben wij voor u de beste biologische producten voor dit probleem.

Onze Dutchy’s zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. Daarnaast hebben we ook een aantal andere producten die ons daarbij een handje kunnen helpen. Ook voor vliegen hebben wij producten om overlast te voorkomen. Allemaal op natuurlijke basis en zeer effectief.

Bloedmijt bestrijdingspakketten

Door te kiezen voor één van onze pakketten kunt u op een voordelige wijze kennis maken met onze producten. De pakketten zijn ervoor bedoeld om het bloedmijtprobleem van verschillende kanten aan te pakken, zodat u hiermee het grootste effect zult hebben.

Bloedmijtbestrijdingspakket (kleine) kippenhokken
Bedoeld voor kippenhokken met een nachthok van maximaal 1 vierkante meter bodemoppervlak.
Bekijk in webshop
Bloedmijtbestrijdingspakket (grote) kippenhokken
Bedoeld voor kippenhokken met een nachthok van maximaal 8 vierkante meter bodemoppervlak
Bekijk in webshop
Vervolgpakket 1 voor kleine kippenhokken
bestaande uit 3 patronen, een pot van 1000 ml Nutriworms, een traktatie voor de kippen en vogels en 1 kilo tabakstro naturel, wat u in de legnesten en het bodemstrooisel kunt doen en wat bloedmijten af weert.
Bekijk in webshop
Vervolgpakket 2 voor kleine kippenhokken
Bestaande uit 3 patronen met Dutchy’s, een pot van 1000 ml Nutriworms en een flesje van 250 ml Bio Mite Free, wat u door het drinkwater van de kippen kunt doen, zodat deze beter bestand zijn tegen een bloedmijtenplaag.
Bekijk in webshop
Vervolgpakket 1 voor grote kippenhokken
Bestaande uit 10 patronen met Dutchy’s, een pot van 5000 ml Nutriworms en 2 kg tabakstro naturel, wat u in de legnesten en het bodemstrooisel kunt doen en wat bloedmijten af weert.
Bekijk in webshop
Vervolgpakket 2 voor grote kippenhokken
Bestaande uit 10 patronen met Dutchy’s, een pot van 5000 ml Nutriworms en een fles van 1000 ml Bio Mite Free, wat u door het drinkwater van de kippen kunt doen, zodat deze beter bestand zijn tegen een bloedmijtenplaag. 
Bekijk in webshop
Androlis Bloedmijtpakket
Het Androlis bloedmijtpakket omvat 2 producten. De roofmijt Androlis, speciaal bedoeld voor warme en droge omstandigheden en het product AppiCure, bedoeld om door het voer te mengen.
Bekijk in webshop
Bio Parasite Clean
Natuurlijk reinigingsmiddel voor dierenverblijven. Door een dierenverblijf wat aangetast is met bloedmijten er mee in te spuiten gaan de bloedmijten direct dood. Als het echter is opgedroogd is de werking helemaal verdwenen. Dan kunnen de Dutchy’s het werk weer over nemen. Door het gebruik van Bio Parasite Clean helpt u de roofmijten dus een handje.
Bekijk in webshop
Bio Mite Free
Natuurlijke drinkwatertoevoeging voor kippen en vogels
Deze mix van kruiden kunt u dagelijks aan het drinkwater toevoegen. Het draagt bij aan de gezondheid van uw dieren en maakt het bloed onaantrekkelijk voor bloedmijten en andere parasieten. U kunt dit product het gehele jaar toepassen.
Bekijk in webshop

Natuurlijke vliegenbestrijding


 
Noflypack
Noflypack is een heel kleine sluipwesp die de poppen van de vliegen parasiteert, waardoor deze niet meer uitkomen. U kunt het product enkele weken achter elkaar over de mestbult of potstal verdelen. De vliegen zullen dan in hun ontwikkeling worden geremd en zich niet tot een plaag kunnen ontwikkelen.
Bekijk in webshop
Muscastop
Heel duur, maar ook heel goed!
Volledig natuurlijk kruidenpreparaat met een langdurige werking. Houd vliegen dagenlang van uw dieren, zoals paarden en runderen Ook te gebruiken op en rond het terras.
Bekijk in webshop
Bio Buxusmot Free
Volledig veilig voor vogels en zeer doeltreffend tegen de rupsen van de Buxusmot.
Middel op basis van aaltjes die de rupsen parasiteren en doden.
Bekijk in webshop
Ons adres is:
Refona
De Noesten 5b
Westerbork, DR 9431 TC
Netherlands

Add us to your address book


Wijzig mijn voorkeuren of uitschrijven