Copy
View this email in your browser

Extra Update - WZC De Wending 

 Donderdag 5 januari 2023
Beste familie, 
 
 

De griep is al een tijdje in het land en ook luchtweginfecties, coronavirus en RSV zijn in opmars. Dit merken we ook bij onze bewoners en medewerkers van het woonzorgcentrum. Graag willen we elkaar zo goed mogelijk beschermen tegen deze virussen en nemen we enkele preventieve maatregelen. Ook vragen we de bezoekers van het woonzorgcentrum om met deze eenvoudige maatregelen rekening te houden.

Voor al deze virussen gelden dezelfde goede wintergewoonten: handen wassen, mondmasker dragen, thuisblijven bij ziekte en een goede ventilatie. 

Wanneer een bewoner symptomen van het griepvirus of een luchtweginfectie vertoont, wordt er aan de bewoner gevraagd om op zijn kamer te blijven. Ook zal er onderstaande affiche opgehangen worden aan de kamer zodat je als bezoeker extra alert kan zijn. 

Zit je met een vraag of wil je iets kwijt? Neem dan gerust contact op. Onderaan de nieuwsbrief vind je onze belangrijkste contactgegevens.

 
 
Tinne Mens
Teamcoach WZC De Wending - Verdieping 2

Wij zijn er voor jou

Met deze Update hopen we dat we jou goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn voor een aangenaam wonen en leven in WZC De Wending. 

We lijsten nog even de belangrijkste contactgegevens op:
Wil je een compliment, suggestie of klacht met ons delen? Klik dan hier!
Facebookpagina Zorggroep Orion
Website
Copyright © *|2020|* *|LIST:ZORGGROEP ORION|*, All rights reserved.


Ons mailadres is: communicatie@zorggroep-orion.be 
ZORGGROEP ORION - Albert Van Dyckstraat 18 - 2300 Turnhout - www.zorggroep-orion.be


Wil je op een andere wijze deze nieuwsbrief ontvangen?
Je kan hier je contactgegevens aanpassen of uitschrijven uit dit bestand