Copy

Beste <<First Name>>

StEK (Stichting Ermelo's Kunstcollectief) bestaat uit ongeveer 30 kunstenaars, die samen een collectief vormen en als doel heeft kunst en cultuur in Ermelo en omgeving te stimuleren en elkaar als kunstenaars te inspireren. 

StEK beschikt over een eigen expositieruimte in het Centrum van Ermelo, De Enk 16. Hier wordt het hele jaar door exposities gehouden. Voor het komend jaar hebben wij vier periodes gepland om kunstenaars van buitenaf (geen deelnemers van Stek) de gelegenheid te geven om in Ermelo in onze mooie galerie te exposeren. Wij willen je van harte uitnodigen om deel te nemen aan één van deze exposities.
 
Expositie periodes voor externe kunstenaars in 2019 zijn:
 
  • 04 januari t/m 5 februari
  • 26 april  t/m  21 mei
  • 19 juli t/m 13 augustus
  • 08 november t/m 03 december
 
Voor alle voorwaarden en kosten; zie het expositiereglement in de bijlage.

De expositieruimte is van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur geopend. Stek zorgt ervoor dat er altijd iemand aanwezig is. Elke nieuwe expositie periode zal feestelijk worden geopend met een spreker en live muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje je familie, vrienden en bekenden rond te leiden en bij te praten.
 
We horen graag van je of je belangstelling hebt om in een van deze periodes te exposeren. Voor informatie en of vragen kan je mij altijd mailen of bellen. 
 
Vriendelijke groeten,
 
Pieneke Majdandzic-Tol, secretaris StEK
mail : secretaris@kunststek.com
mobiel : +31640769837
Expositie Reglement
Copyright © 2018 Stek

Je ontvangt deze email van ons omdat wij denken dat je geïntereseerd bent in kunst en exposeren op de Veluwe. Indien je van ons geen berichten meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden
Pas hier jouw email instellingen voor StEK aan :

voorkeur aanpassen or schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp