Copy
Beste <<First Name>>, graag nodigen wij je uit voor de vernissage van de expositie 'Dreamscapes' van Ad van den Boom op vrijdag 16 augustus 17:00 uur in de galerie van StEK op de Enk in Ermelo. De expositie zal geopend worden door Pieneke Majdandžić-Tol en wordt muzikaal ondersteund door Daily Folk.
delen delen
doorsturen doorsturen
CREALISME -  is het overall thema van het werk van Ad van den Boom. Het laat een wereld zien die kan ontstaan als je bereid bent om creatief naar het hier en nu te kijken. Met zijn werk wil Van den Boom de toeschouwer inspireren om anders naar het leven te kijken. Van den Boom exposeert regelmatig in binnen- en buitenland en de aankomende periode exposeert hij als gast in de galerie van StEK met schilderijen en tekeningen.

De expositie van Van den Boom loopt tot en met 10 september 2019. De Galerie is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur.
Wij verheugen ons op uw komst.
Ook interesse in een gastexpositie in onze galerie? informeer hier naar de mogelijkheden.

Kunstenaars uit Ermelo hebben verbinding met elkaar gezocht. Er is binnen het kunstcollectief ruimte voor verschillen, en aandacht voor verbinding in de breedste zin van het woord. De stichting wil vernieuwend zijn in het laten beleven van uiteenlopende kunststijlen en vormen.

 


Bekijk hier welke kunstenaars zich  

hebben aangesloten bij StEK. 

Enthousiast over StEK en wil je graag lid worden? Stuur ons jouw gegevens via deze link dan nemen wij contact met je op.
Wat staat er binnenkort nog meer op de agenda van StEK? Klik hier voor een overzicht van de aankomende activiteiten

Copyright © 2019 Stek

Pas hier jouw email instellingen voor StEK aan :

voorkeur aanpassen of schrijf je uit 
 
delen delen
doorsturen doorsturen


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stek · Steynlaan 86 · ermelo, 3851 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp