Copy
Beste <<First Name>>,  in deze nieuwsbrief:
  • een woord van de voorzitter
  • expositie Metamorfe 2000 verlengd tot en met 4 januari
  • de StEK agenda 2020
  • opening nieuwe expositie 10 januari
delen delen
doorsturen doorsturen

StEK 2019 / 2020

De Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK) kan terugblikken op een kleurrijk en geslaagd 2019 met interessante exposities, goed bezochte lezingen, workshops en vele andere creatieve activiteiten. 

In 2020 is het 75 jaar geleden dat ons land werd bevrijd. Dat wordt komend voorjaar ook in Ermelo gevierd. Kunstenaars van StEK doen daaraan mee door samen met leerlingen van basisscholen van oude fietsen kunstwerken in de openbare ruimte te vervaardigen. StEK is ook een van de trekkers van het Culturele Platform dat de gemeente Ermelo adviseert op het gebied van kunst en cultuur en dat eind augustus in Ermelo een culturele uitmarkt organiseert.

Het ziet ernaar uit dat StEK voorlopig gebruik kan blijven maken van de expositieruimte in De Enk en van de gemeente Ermelo ontvingen we bericht dat we weer op financiële ondersteuning kunnen rekenen. Kortom: ook voor 2020 zijn de vooruitzichten goed, het belooft weer een creatief interessant jaar te worden met mooie exposities, lezingen en andere activiteiten. 

Namens de bij StEK aangesloten kunstenaars wens ik u een voorspoedig, gezond, kleurrijk en creatief 2020!
 
Hartelijke groet,
Pim (voorzitter StEK)

expositie Metamorfe2000

Verlengd tot en met
zaterdag 4 januari
 
Wegens succes is deze expositie verlengd, en kunt u ook in de eerste week van januari nog komen kijken naar deze prachtige expositie van beelden en schilderijen.
Voor meer informatie
zie ook: 
www.metamorfe2000.com
StEK agenda 2020
Met trots presenteren wij de nieuwe agenda voor het aankomende jaar. De agenda zal in de loop van het jaar nog worden aangevuld met lezingen in de tweede helft van het jaar en er volgen ook nog een aantal activiteiten, waarvan wij u uiteraard op de hoogte zullen brengen. De agenda kunt u vinden op onze website:
 
Opening nieuwe expositie
Vrijdag 10 januari 17:00 uur, opening van de eerste expositie van het nieuwe jaar. De deelnemers van StEK presenteren een deel van hun nieuwe werk en we proosten gezamenlijk op een creatief nieuw jaar. 

De opening zal mede worden verzorgd door
Erika de Stercke. Deze dichteres uit Vlaanderen  (Ninove België, 1968) treedt al jarenlang op op podia in België en Nederland. 
De galerie van StEK zal met ingang van 10 januari 2020 open zijn van donderdag tot en met zaterdag
van 10:30 uur tot 17:00 uur
  • Stek wenst u veel inspiratie en creatie voor het nieuwe jaar en bovenal goede gezondheid en liefde voor u en uw naaste.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website

Copyright © 2020 Stek

Pas hier jouw email instellingen voor StEK aan :

voorkeur aanpassen of schrijf je uit 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stek · Steynlaan 86 · ermelo, 3851 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp