Genom snabbfrågan i förra nyhetsbrevet fick vi veta hur nöjda ni är med era studiecirklar. Ett fantastiskt gott resultat! Läs mer om undersökningen i det här brevet. Nu ser vi fram emot en stilla jul och ett nytt år tillsammans med er inspiratörer! Du får detta brev eftersom du deltagit i verksamhet anordnad av NBV. Tack för att du är en del av oss!
 
Dela med en vän Dela med en vän
Dela nyhetsbrevet på Facebook Dela nyhetsbrevet på Facebook

Verktyget som förenklar din verksamhet!

Nu lanserar vi E-tjänsten som kommer att underlätta för dig och din verksamhet! Så här kommer du som cirkelledare och cirkeldeltagare att vinna på det nya digitala verktyget..

Läs mer

Vår demokrati fyller hundra år!

Som folkbildare är du en viktig pusselbit i vår demokrati som fyller 100 år 2021. Vårt tack till dig är satsningen "Demokrati 100 år", som startar i januari, där du och din studiecirkel får ta del av nya, spännande studiematerial och föreläsningar. Vi bjuder här in dig till föreläsningen "Konsten att engagera" med Tjarls Metzmaa den 26 januari.

Anmäl mig till föreläsningen!

En resa från 1000-talets klanghorn och regaler till postmodernismens speldosor och fågelsång. Upptäck klassisk musik genom det nya studiematerialet som är anpassat för distanscirklar.

Läs mer
Snabbfrågan

Använder du något av våra studiematerial i din cirkel?
Svara

Dags igen för Sveriges äldsta musiktävling!

Sveriges äldsta musiktävling är tillbaka igen med en lekfull tävling för lag och/eller studiecirklar! Ska du vara med och tävla?
 
Läs mer

Svaren på förra nyhetsbrevets snabbfråga visar att många av er är väldigt nöja mer er studiecirkel. Tillsammans landade ni på fantastiska 8,2 av 10 på nöjdhetsskalan!
Nyfikna som vi är, söker vi dig som vill berätta lite mer för oss om just din verksamhet..

Din folkbildningsberättelse
Följ oss i sociala medier
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
NBV
NBV
Copyright © 2020 Studieförbundet NBV, All rights reserved.


Vill du göra ändringar i din prenumeration?
Du kan uppdatera din profil eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp