Copy
View this email in your browser
Beste lezer, 
Hierbij ontvangt u een rectificatie op de scholing nieuwsbrief die u woensdag heeft ontvangen. Onder het kopje Hospice Nunspeet is een fout gemaakt. Hieronder kunt u de juiste data en tijden vinden van de Branchemeeting en de Open Dag.
Branchemeeting op 11 oktober 2018
De branchemeeting in Nunspeet is op donderdag 11 oktober.

Expertisecentrum Hospice De Regenboog Nunspeet organiseert samen met het Netwerk Palliatieve Zorg de Branchemeeting 2018. U bent als zorgprofessional van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn op 11 oktober 2018.

De spreker tijdens Branchemeeting 2018 is prof. dr. Manu Keirse. Hij is klinisch psycholoog en specialist met betrekking tot rouwverwerking in de laatste levensfase. Het thema is ‘Levend verlies’. Als iemand in de laatste levensfase verkeert wordt er veel verlies geleden. Denk aan het verlies van autonomie en regieverlies.  En hoe kan je hier als verpleegkundige of verzorgende de zorgvrager en zijn omgeving in begeleiden.

De inschrijving voor deze Branchemeeting verloopt via het Netwerk Palliatieve Terminale Zorg Noordwest Veluwe. Via deze link.

De V&VN heeft dit bijscholingsmoment gewaardeerd met 2 punten.
Klik hier voor meer informatie.
Open dag op 13 oktober 2018
Op zaterdag 13 oktober 2018 is er D.V. weer een open dag in Hospice de Regenboog. U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Door een bezoek aan het hospice te brengen kunt u rustig eens kijken wat een opname in het hospice inhoudt en welke mogelijkheden er zijn. We informeren u graag over het werk van vrijwilligers en verpleegkundigen. Professionals en vrijwilligers werken samen aan goede zorg voor onze gasten. We zijn momenteel op zoek naar nieuwe zorgvrijwilligers en een kookvrijwilliger.

Tijdens de open dag zijn er verschillende lekkernijen, kaarten en andere producten te koop. Ook kinderen zijn van harte welkom! De koffie staat voor u klaar tussen 10.00  en 13:00 uur.

We laten u graag het hospice zien.

Adres: Potsgildewegje 3, 8071 WP Nunspeet.
Copyright © 2018 netwerk palliatieve zorg Noordwest Veluwe, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp