Copy

VIP! Nieuwsbrief  mei  2020
voor vrijwilligers en hun organisaties! 
http://www.vipstadskanaal.nl

Geen Leer en Doe festival vanwege corona 
Het Leer en Doe festival dat gepland stond voor zaterdag 5 september gaat dit jaar niet door! Dit besluit als gevolg van de maatregelen in verband met het coronavirus heeft Welstad na overleg met de gemeente en met de vrijwilligersgroep moeten nemen.  Er zal nog wel worden gekeken naar een alternatieve wijze voor organisaties om hun activiteiten voor het nieuwe seizoen te presenteren. Hou daarvoor de website van Welstad of de nieuwsbrief van het VIP! in de gaten. 
 
Online trainingen voor vrijwilligers
Als VIP! Stadskanaal organiseren we regelmatig trainingen voor vrijwilligers. In deze coronatijd bieden we alleen online trainingen. Deze kun je veilig vanuit huis bekijken. Benieuwd naar het aanbod? De trainingen vind je hier op de website vipstadskanaal.nl. 
Uw vacatures actueel in coronatijd
Veel organisaties hebben hun (vrijwilliger)activiteiten noodgedwongen stilgelegd of aangepast vanwege de coronamaatregelen. Dit betekent ook dat veel vrijwilligers op dit moment niet hun werk kunnen doen. Ook andere thuisblijvers zijn op zoek naar zinvolle bezigheden die op een veilige verantwoorde manier kunnen worden uitgevoerd. De vacaturebank vrijwilligersgroningen.nl stelt het op prijs als de informatie actueel wordt houden, ook in Coronatijd! We doen een beroep om de vacatures van uw organisatie te controleren en zo nodig aan te passen.
Stadskanaal helpt
De sociale gevolgen van het coronavirus zijn groot.Veel mensen kunnen in deze tijd wel wat hulp gebruiken.“Stadskanaal helpt” is het centrale punt en platform in onze gemeente als het gaat om ontstane hulpvragen en hulpaanbod op gebied van burenhulp en informele zorg.De buurtwerkers van Welstad werken daarbij nauw samen met lokale vrijwilligersorganisaties en wijkinitiatieven.Wil jij iets betekenen voor iemand in jouw omgeving?Of heb je juist een hulpvraag voor jezelf of voor een ander?Geef dit dan aan ons door via de knop‘Ik bied hulp’of‘Ik vraag hulp’op de website van Welstad (www.welstad.nl) onder Coronavirus.Wij brengen inwoners met een hulpvraag en inwoners die een ander willen helpen samen.In Stadskanaal zijn we er voor elkaar!
Facebook
Website

Deze nieuwsbrief van VIP! Stadskanaal verschijnt maandelijks.

VIP! Stadskanaal is een dienst van Stichting Welstad.

 

Deze nieuwsbrief en uw privacy

U ontvangt deze email omdat u ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Wij gebruiken uw emailadres om u op de hoogte te brengen van onze activiteiten. Wij gaan zorgvuldig om uw persoonsgegevens. Als u onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan deze nieuwsbrief. 

Ons postadres is:
Gandhiplein 5
9501 DB Stadskanaal


Pas hier uw eigen contactgegevens aan. Wordt de nieuwsbrief naar U doorgestuurd en wilt u de nieuwsbrief graag ontvangen rechtstreeks in uw mail ontvangen? Schrijf je hier in.

Liever geen nieuwsbrief ontvangen? Meld je af.  

 © 2020 Welstad


 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Welstad · Gandhiplein 5 · Stadskanaal, Gr 9501 DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp