Copy
View this email in your browser

De Digimens 
Dinsdag 23 november om 19 uur

Tijdens de pandemie speelde een groot deel van ons leven zich achter een beeldscherm af. We raken steeds meer gewend aan digitale versies van elkaar. Nu bedrijven en overheden naar manieren zoeken om efficiënt op grote schaal met consumenten en burgers te communiceren, lijkt ‘natuurlijke menselijke communicatie’ het volgende terrein waar grote sprongen gemaakt zullen worden. Digitale assistenten zijn in opkomst en deze slimme ondersteuners begeven zich op communicatieterreinen die voorheen enkel aan mensen voorbehouden waren: empathie en emotie. Zien of horen we straks nog het verschil tussen mens en machine? En kunnen deze digitale mensen ons helpen bij het oplossen van structurele problemen zoals personeelstekorten in de zorg en in het onderwijs? En moeten we dat überhaupt wel willen?

Programma:
19.00 Inloop
19.15 Samen naar de uitzending kijken
20.00 Pauze
20.30 Debat
21.45 Afronding en nazit


Er zijn 30 plekken beschikbaar. Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig voor deze avond. Wel een mondkapje om binnen te komen. Als je eenmaal zit kan je je mondkapje afzetten. 

Deze Tegenlicht Meet Up 040 komt tot stand in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven. Voor deze avond zetten we koffie en thee klaar die je zelf kunt pakken.
Gratis entree. Een donatie voor de organisatie van de Tegenlicht Meet Up is welkom.

Meld je hier aan!
Lees Tip:
Op de website van het Eindhovens Dagblad verschijnen in het kader van de meet ups regelmatig interessante opinie stukken.
Foto’s:
Met name de gastsprekers en moderator zullen gefotografeerd worden. Wie als publiek deelneemt aan een Tegenlicht Meet Up 040 kan gefotografeerd worden. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op onze website of op de social media kanalen van Tegenlicht Meet Up 040. Als u niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kunt u dit aangeven bij onze gastvrouw bij binnenkomst of bij één van de Tegenlicht vrijwilligers.

Ook na afloop van de Tegenlicht Meet Up kunt u hierover contact met ons opnemen via info@tegenlicht040.nl. Wij zullen de betreffende foto dan verwijderen. Het kan voorkomen dat andere bezoekers van de Tegenlicht Meet Up 040 foto’s maken, op dit beeldmateriaal en het gebruik ervan hebben wij geen invloed.
De Tegenlicht040 Meet Ups worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers, donaties van bezoekers en onze partner: De Bibliotheek Eindhoven 
Copyright © Tegenlicht Meet Up 040. All rights reserved.

Uitschrijven voor deze e-mails? Dat kan hier.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tegenlicht Meetup 040 · Emmasingel 22 · Eindhoven, 5611 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp