Copy
View this email in your browser

Future Food
Dinsdag 22 maart om 19 uur

Ons eten evolueert. Het klimaat, wereldwijde ongelijkheid in voedselverdeling én onze eigen gezondheid maken dat we anders met eten moeten omgaan. In de Tegenlicht uitzending Future Food gaan techniekfilosoof Koert Van Mensvoort en verschillende voedsel-innovators in op het menu van de toekomst om samen de vraag te beantwoorden: Hoe eten we in 2040?

Eén geluid is de laatste jaren steeds meer te horen; het pleidooi voor korte en circulaire productieketens. Aardappelen die nooit meer dan twintig kilometer reizen en dieren die alleen nog de reststromen van ons voedselsysteem eten, bijvoorbeeld. Hierbij speelt mee dat we ons bewust zijn van de ecologische voetafdruk die het transport van voedsel over de wereld met zich meebrengt.


Gasten

Tim Elfring, Phood Farm in Eindhoven


Chloé Rutzerveld, Schrijfster 
How Design and Technology can Reshape our Food
(Foto: Wim Hollemans)

Programma
19.00 uur inloop
19.15 uur uitzending bekijken
20.00 uur pauze
20.15 uur debat/discussie
21.45 uur afronding en napraten
22.00 uur zaal gesloten

Gratis entree. Koffie en thee is tegen betaling beschikbaar in het Bibliotheek Café.
Een donatie voor de organisatie van Tegenlicht Meet Up 040 is welkom. 

Deze Tegenlicht Meet Up 040 komt tot stand in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven.

Meld je hier aan!
Lees Tip:
Op de website van het Eindhovens Dagblad verschijnen in het kader van de meet ups regelmatig interessante opiniestukken.
Foto’s:
Met name de gastsprekers en moderator zullen gefotografeerd worden. Wie als publiek deelneemt aan een Tegenlicht Meet Up 040 kan gefotografeerd worden. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op onze website of op de social media kanalen van Tegenlicht Meet Up 040. Als u niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kunt u dit aangeven bij onze gastvrouw bij binnenkomst of bij één van de Tegenlicht vrijwilligers.

Ook na afloop van de Tegenlicht Meet Up kunt u hierover contact met ons opnemen via info@tegenlicht040.nl. Wij zullen de betreffende foto dan verwijderen. Het kan voorkomen dat andere bezoekers van de Tegenlicht Meet Up 040 foto’s maken, op dit beeldmateriaal en het gebruik ervan hebben wij geen invloed.
De Tegenlicht 040 Meet Ups worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers, donaties van bezoekers en onze partner: de Bibliotheek Eindhoven 
Copyright © Tegenlicht Meet Up 040. All rights reserved.

Uitschrijven voor deze e-mails? Dat kan hier.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tegenlicht Meetup 040 · Emmasingel 22 · Eindhoven, 5611 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp