Copy
View this email in your browser

Interview: Teun van de Keuken
Over de (on)eerlijke productieprocessen van ons voedsel

Teun van de Keuken, journalist, columnist en programmamaker, is op 16 december 20:00 uur te gast tijdens Rondje Brabant Presenteert in de Bibliotheek Eindhoven. Hij wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen.

Al jaren is Teun van de Keuken één van de gezichten van Keuringsdienst van Waarde (KRO) dat inzicht probeert te geven in de wondere wereld achter ons voedsel. Vanuit de Keuringsdienst ontstond ook Tony’s Chocolonely, de slaafvrije chocolade waarvan Teun de naamgever en initiatiefnemer is. Hij is een echte out-of-the-box denker en maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Daarnaast presenteert hij diverse onderzoeksprogramma’s en schrijft wekelijks een column voor de Volkskrant. Bij het schrijven van zijn columns stelt hij actuele maatschappelijke kwesties aan de kaak. Daarnaast is hij auteur van drie boeken: van een roman over de schrijnende ongelijkheid in de maatschappij eind jaren zeventig tot ‘De Supermarkt Survivalgids’: keuzes maken in de supermarkt waar veel misleidingen op de loer liggen.

Rondje Brabant Presenteert
Elke maand nodigt één van de Brabantse Bibliotheken een interessante spreker uit. Een spreker die gespecialiseerd is in een actueel onderwerp dat naadloos aansluit op onze snel veranderende samenleving.

Onze interviewer Theo Verbruggen daagt elke spreker uit de diepte in te gaan en antwoord te geven op vragen over bijvoorbeeld het milieu, mensen en cultuur. Elke maand op een andere locatie in Brabant, met ruimte voor een kleine groep live publiek en een livestream. Dát is Rondje Brabant Presenteert.

Dit event is live te bezoeken (beperkt plaats) én online via livestream te volgen.
Er komt géén opname beschikbaar!

Meld je hier aan!
Tegenlicht Meet Up
Omdat we helaas nog geen nieuwe Tegenlicht Meet Ups kunnen organiseren met de huidige coronamaatregelen, maken we je graag attent op dit nieuwe initiatief van de Brabantse Bibliotheken. We hopen in de toekomst snel weer Meet Ups te kunnen plannen. Ben je geïnteresseerd om hier aan mee te werken? Wij zoeken nog vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden.
 
De volgende maanden op het programma van Rondje Brabant Presenteert: Antoine Bodar, Maarten van Rossem, Eva Rovers en Bart Verheggen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden!
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Copyright © Tegenlicht Meet Up 040. All rights reserved.

Uitschrijven voor deze e-mails? Dat kan hier.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tegenlicht Meetup 040 · Emmasingel 22 · Eindhoven, 5611 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp