Copy
View this email in your browser

Boeren, Burgers en Beren 
(dinsdag 28 september)

Kom je ook meepraten over de landbouwsector?

Als we lezen over het verlies aan biodiversiteit, zinkt de moed ons vaak in de schoenen. Maar, de natuur blijkt veerkrachtig en herstelt wonderbaarlijk als de juiste condities worden gecreëerd. VPRO Tegenlicht spreekt de pioniers van het natuurherstel in Europa. Hoe geven zij de natuur weer een plek voor de toekomst?

Tegenlicht laat zich in deze aflevering verrassen door de natuur en spreekt met boeren, ecologen en ondernemers in natuurherstel. Wat zijn hun dromen voor de natuur? En hoe ziet onze omgang met de andere diersoorten er dan uit? Van vlechtheggen tot 'convivial conservation', van ecotoerisme tot biologisch boeren. Wat moet er gebeuren om de natuur nog generaties lang door te kunnen geven? Graag horen we jouw mening tijdens de Meet Up 040.

Programma:
19.00 Inloop
19.15 Samen naar de uitzending kijken
20.00 Pauze
20.30 Debat
21.45 Afronding


Deze eerste keer nog zonder tafelgasten en met een beperkt aantal plekken. 

Deze Tegenlicht Meet Up 040 komt tot stand in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven. In de bibliotheek is het niet nodig om je coronatoegangsbewijs te laten zien, tenzij je gebruik maakt van de horeca!

Meld je hier aan!
Lees Tip:
Op de website van het Eindhovens Dagblad verschijnen in het kader van de meet ups regelmatig interessante opinie stukken.
Foto’s:
Met name de gastsprekers en moderator zullen gefotografeerd worden. Wie als publiek deelneemt aan een Tegenlicht Meet Up 040 kan gefotografeerd worden. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op onze website of op de social media kanalen van Tegenlicht Meet Up 040. Als u niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kunt u dit aangeven bij onze gastvrouw bij binnenkomst of bij één van de Tegenlicht vrijwilligers.

Ook na afloop van de Tegenlicht Meet Up kunt u hierover contact met ons opnemen via info@tegenlicht040.nl. Wij zullen de betreffende foto dan verwijderen. Het kan voorkomen dat andere bezoekers van de Tegenlicht Meet Up 040 foto’s maken, op dit beeldmateriaal en het gebruik ervan hebben wij geen invloed.
De Tegenlicht040 Meet Ups worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers, donaties van bezoekers en onze partners: 
De Bibliotheek Eindhoven en Bold filosofische praktijk.
Copyright © Tegenlicht Meet Up 040. All rights reserved.

Uitschrijven voor deze e-mails? Dat kan hier.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tegenlicht Meetup 040 · Emmasingel 22 · Eindhoven, 5611 AZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp