Copy


Kom och träffa oss på mässan NyLokal

Välkommen att besöka oss på Nyköpingsregionen på mässan NYLOKAL 30 jan 11.30 på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Det här är en mässa för lokalsökande och lokaluthyrare från hela Sverige. Som besökare går du in kostnadsfritt och du kan träffa ett stort antal fastighetsägare som har lediga lokaler samt lyssna på föreläsningar om projekt som är på gång i regionen. Anmäl dig genom att kontakta oss eller på nylokal.se
 

Ny flyglinje från Stockholm Skavsta 

Laudamotion öppnar en ny flyglinje till Düsseldorf International från Stockholm Skavsta i mars 2019. Den nya linjen från Tyskland till Skandinavien är en del av det österrikiska flygbolagets European City Shuttle service. Laudamotion har valt Stockholm Skavsta i sin expansion från sydliga semesterdestinationer till att ansluta livliga kosmopolitiska städer som är idealiska både för turister och affärsresenärer året runt. 
 

Aktiviteter och träffar för dig som företagare

I Nyköpingsregionen erbjuds du ett brett utbud av aktiviteter. Här ser du vad som är på gång för dig som företagare.


 

Varmt välkommen till ett nytt år och premiär för Morgonsoffan på Nyköpingshus.


Tid: Fredag 8 feb kl 07.30 - 09.00
Plats: Nyköpingshus


Den här morgonen bjuder vi på ett fullspäckat program. Först får vi besök av Företagarnas chefsjurist Karin Berggren. Vid årskiftet började en rad nya lagar och regler att gälla, och Karin kommer att berätta vad du som företagare måste ha koll på.    

Eberspächers varsel, vad betyder det för regionen och vad gör vi för att mildra de negativa effekterna? Vi diskuterar möjligheter och intervjuar Madeleine Svanström och Morgan Andersson Campus, Mats Karlsson Arbetsförmedlingen, Birgit Båvner Nyföretagarcentrum samt Maria Karlsson och Hans Rainer näringslivsansvariga i Nyköping/Oxelösund. 

Alla hjärtans dag närmar sig och en högtid för alla florister, vi träffar Therese Brandell från Blomstrande Brandell som berättar om sin resa som företagare och nytänk inom branschen. 

För tredje gången kommer Melodifestivalen andra chansen till regionen, och det blir en vecka fylld med massa festligheter och aktiviteter. Många besökare kommer till regionen, så kan du som aktör få en vinning i det. Vi träffar Patrik Nilsson från Nyköpings Arenor som berättar om det stora eventet  

Kl 07.30 är du välkommen, vi bjuder då på kaffe och smörgås. Kl 08.00 börjar Morgonsoffan. Anmäl dig senast 6 feb. 
 Nyhetsbrev från Nyköpingsregionen.

Nyköpingsregionen
Besöksadress: Storhusqvarn, 611 32 Nyköping
www.nykopingsregionen.se | info@nykopingsregionen.se | 0155-750 00

Lägg till oss som din kontakt.