Copy

Vi är den professionella partnern för företag som vill etablera eller utveckla sin verksamhet i Nyköping och Oxelösund.

Investerare bjöds in på träff i Stockholm


Tillsammans med kommunerna arrangerade vi för tredje året i rad en investerarlunch i Stockholm i november. Inbjudna var i första hand fastighetsägare. Syftet med lunchen är att intressera fastighetsägare och fastighetsbolag att investera i vår region. Från Trafikverket deltog även Kenneth Hagström som informerade om Ostlänken. Samtidigt som nu Ostlänken byggs med station bl.a. vid Skavsta, kommer vi att utveckla ett 100 ha stort företags/verksamhetsområde kring flygplatsen. 
Intresset är stort för vår tillväxtregion och det är mycket som händer just nu. Är du intresserad av att investera i vår region, eller är du i behov av företagsmark eller lokaler - kontakta oss på Nyköpingsregionen. 


Välkommen till Morgonsoffan 14 dec 


Årets sista Morgonsoffa i Nyköping/Oxelösund gästas av rikets före detta andra dam, Ylva Westerberg berättar ett och annat från alla Nobelfester och Nobelpristagare som hon har varit med om och mött under åren. 

Den alltid så populära Nyhetspanelen är på plats igen och den här gången har de lovat att agera "Spanare" in i framtiden... Den framgångsrika countrytrion "Miss Winter"  har nyligen släppt en nyskriven låt som vi får höra och så berättar de lite grann om den kommande nyårsrevyn. 

Och så får vi träffa deckardrottningen Anna Roos från Trosa som avslöjar hur man bygger upp en gastkramande berättelse. 

Anmäl dig här senast 12 dec.

Välkommen!
 Alla företag i Nyköpingsregionen får detta utskick.

Nyköpingsregionen
Besöksadress: Storhusqvarn, 611 32 Nyköping
www.nykopingsregionen.se | info@nykopingsregionen.se | 0155-750 00

Lägg till oss som din kontakt.