Copy


Melodifestivalen andra chansen lockar många besökare till regionen

Nu pågår uppladdningen inför helgens Melodifestival på Rosvalla och under veckan bjuds det på en massa festligheter och aktiviteter i Mello-anda! Flera tusen besökare väntas till Nyköpingsregionen vilket gynnar många företag, främst inom hotell- och restaurangbranschen. 

 

Nyföretagarpodden

Nyföretagarcentrum tar nu steget in i Poddvärlden och erbjuder alla som vill veta mer om att starta och driva företag att gå in och lyssna. Här finns redan avsnitt om Affärsidén, Försäkringar och Egenanställning och mer kommer var 3e vecka. Programledare är Kristian Bartos och Lars Björkman, Bartos Media.
Du hittar podden här.


Aktiviteter och träffar för dig som företagare

I Nyköpingsregionen erbjuds du ett brett utbud av aktiviteter. Här ser du vad som är på gång för dig som företagare.


 

Välkommen till Morgonsoffan på Nyköpingshus


Tid: Fredag 8 mars kl 07.30 - 09.00
Plats: Nyköpingshus


En av gästerna är Tomas Öberg, Stigtomtabon som är generalsekreterare för O-Ringen 2019. Tävlingen som kommer att gå av stapeln i Kolmården i slutet av juli och redan nu har över 9000 anmälda. Hur kan sporthändelsen gynna det lokala Näringslivet i Nyköpingsregionen?

Sedan hälsar vi nyhetspanelen välkommen åter! Olof Jonmyren, Susanne Nyström och Bo Höglander debatterar om något intressant ämne.

Varför har just Johnells AB, Guldnyckelvinnare för andra gången lyckats klättra uppåt i den mycket tuffa modebranschen, vad är hemligheten? Kvinna – man hur lika/olika är vi som kunder? Det kommer Rolf Jonsson som är vd och Ann-Sofi Flodin som är butikssäljare på Johnells att svara på.

Så kommer Mattias Davidsson som är vd på Nils Oscar AB. Företaget har stor försäljning på den brittiska marknaden, hör deras tankegångar gällande Brexit? Nils Oscar AB har kammat hem många prestigefyllda priser. Hur får de fram olika smaker på ölet? Det här får du veta mera om.

Anmäl dig här senast 6 mars.

Välkommen!
 Nyhetsbrev från Nyköpingsregionen.

Nyköpingsregionen
Besöksadress: Storhusqvarn, 611 32 Nyköping
www.nykopingsregionen.se | info@nykopingsregionen.se | 0155-750 00

Lägg till oss som din kontakt.