Copy

Eén gebied, één merk van ons allemaal.


Nog even flink aan de slag en dan genieten van de feestdagen! Er is in de afgelopen periode hard gewerkt aan het marketingplan, de nieuwe website en het ondernemershuis. Zo kunnen we in 2019 een goede start maken.

In deze nieuwsbrief lees je onder andere meer over het vervolg van de training voor gebiedskenners en het gebruik van onze logo's.
Heb je zelf een gebeurtenis die je vermeld wilt hebben? Laat het ons dan weten!


Bestuur Ondernemend Hilvarenbeek

 15 december 2018

Logo's marketingcampagne online

Op de website van Ondernemend Hilvarenbeek kun je logo's downloaden om te gebruiken op briefpapier, facturen en reclame-uitingen. Ook zijn er online versies beschikbaar voor op je website.
Om het beeldmerk zo breed mogelijk uit te dragen, is het van belang dat het zo veel en vaak als mogelijk zichtbaar is!

Mocht je vragen hebben over het beeldmerk of het gebruik ervan, laat het dan even weten.


Reageer op dit artikel >
Download nu de logo's

 30 november 2018

Gebiedskenners


Op 30 november werden de eerste certificaten en pins uitgereikt aan de gebiedskenners. Natuurlijk blijft deze training niet beperkt tot de vrijwilligers van het infopunt. Gasten ervaren het als bijzonder als zij, gevraagd of ongevraagd, tips en informatie krijgen over wat er zoal te doen is in de omgeving. Of er plekjes zijn die ze zeker moeten gaan zien, waar het eten vandaan komt dat op hun bord ligt.

Dus ook voor ondernemers is het van belang dat zij, en hun personeel, échte gebiedskenners worden. Deelname aan de online training is gratis. Om na certificering gebiedskenner te blijven, worden er nascholingsactiviteiten aangeboden. Hierover hoor je later meer.
Wil je direct starten? Schrijf je dan in via deze link en stuur even een berichtje zodat we kunnen volgen hoe jouw training verloopt!
 

 1 februari 2019 

Opening Vrijthof 11


Je hebt het ongetwijfeld al wel gezien: er wordt heel hard gewerkt om het bezoekerscentrum en ondernemershuis op tijd klaar te krijgen voor de opening op 1 februari 2019. Noteer deze datum alvast in je agenda want we gaan er die dag vanaf 15.00 uur iets speciaals van maken!

 18 december 2018 

Nieuwe deelnemer Ondernemend Hilvarenbeek


We verwelkomen Kookgenoten van harte als deelnemer van Ondernemend Hilvarenbeek. Jullie hebben ongetwijfeld tijdens het Ondernemersdiner al kennis gemaakt met hun heerlijke creaties!

 

 8 januari 2019 

Nieuwjaarsontmoeting


Als het goed is, heb je de uitnodiging al eerder deze week ontvangen.

We hopen je te mogen begroeten om samen het nieuwe jaar in te luiden!

Korte berichten

Hoos en Hitte Contest 2019


Werk je in de leisure? En wil je je omgeving klimaatproof maken? Doe mee met de Hoos & Hitte Contest 2019 en win geld voor je plan!  Leisure-ondernemers, non-profit bedrijven en studenten: iedereen uit de regio Hart van Brabant mag tot 1 maart 2019 zijn plan insturen met ideeën om de strijd met klimaatverandering aan te gaan. Als het maar een link naar leisure heeft.

Doe mee en klik hier voor meer informatie

Klimaatmakers gezocht


Gemeente Hilvarenbeek heeft ook een wedstrijd uitgeschreven met klimaatverandering als thema.
Wil je de handen uit de mouwen steken om je leefklimaat te verbeteren? En heb je een concreet idee? Doe mee! De beste ideeën worden verzilverd!

Meer info via de website.

Winkeliersbonnen


Er worden nieuwe winkeliersbonnen in omloop gebracht, met daarop ook het nieuwe logo. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar een vervanger van de papieren bon in de vorm van een gebiedspas. Hierover volgt later meer nieuws!

Tot slot wensen wij iedereen prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Volg ons
Website
E-mail ons

Copyright © 2018 - Bezoek Hilvarenbeek, Alle rechten voorbehouden.
Voorkeuren aanpassen of afmelden voor deze nieuwsbrief.
Lees hier ons privacystatement.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
bezoekhilvarenbeek.nl · Paardenstraat 1 · Hilvarenbeek, 5081 CG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp