Copy
Je volgende familiereis plannen? Vraag onze gezinsreizenexperts om tips |  Webversie

Reis mee de wereld rond, reisliefhebber

We hebben fantastisch nieuws! Jullie kunnen met ons weer bijzondere familieavonturen beleven in verre landen. We hebben namelijk een aantal bestemmingen geselecteerd die kleurcode oranje hebben, maar waar je net zo veilig en coronaproof kunt reizen als binnen Europa.

Zo kun je weer opzoek naar de kikker in Costa Rica, de herfstvakantie doorbrengen in het prachtige Oman en op een quad rijden door de zandduinen van Namibië! Wil jij graag met de kids een verre reis maken en ben je benieuwd waar jullie naartoe kunnen en hoe dit in zijn werk gaat? We vertellen je er meer over.

Reizen naar oranje bestemmingen: hoe zit dat?
Reizen naar een oranje bestemming; we kunnen ons voorstellen dat je misschien even aan het idee moet wennen en vragen hebt. Goed om te weten is dat reizen alleen mogelijk is naar bestemmingen waar dit veilig en coronaproof kan. Jullie gezondheid én plezier staat bij ons altijd voorop. Ook fijn: bij de gekozen bestemmingen hoeven jullie niet in quarantaine. Geen gedoe dus.

En zoals jullie van ons gewend zijn: we blijven flexibel. Mocht de kleurcode naar rood veranderen, dan kunnen jullie omboeken naar een andere bestemming óf datum, of kosteloos annuleren. En twijfelen jullie toch nog? Dan kunnen jullie tot vier weken voor vertrek omboeken naar een andere bestemming. Want net als bij het samenstellen van jullie familiereis bieden we ook in deze situaties maatwerk. Meer weten?
Lees er meer over
Neem contact met ons op
Gezinsreizenexpert Bart in Namibië
Mijn collega Bart nam voor jullie de proef op de som en is nét terug uit het 'oranje' gekleurde Namibië. Hoe dat was? Bart: "Ik ben fan, wat is Namibië mooi! Het is echt een land van uitgestrektheid en dat komt nu nog meer tot zijn recht. In de Fish River Canyon (de grootste kloof van Afrika) was het suizen van de wind het enige wat we hoorden en de beroemde Deadvlei? Die hadden we he-le-maal voor ons alleen!"
Reis ook naar Namibië
Quads, olifanten en appeltaart in Namibië
Wist je dat de duinen van de Sossusvlei wel 325 meter hoog kunnen zijn? Beklim er eentje of cross eroverheen met een quad! Ga opzoek naar de Big Five in Etosha, bezoek spookstadje Kolmanskop (waar de huizen bedolven zijn onder het zand), kijk uit over de Fish River Canyon en proef de legendarische (Hollandse!) appeltaart in Solitaire. Moe en voldaan na een reisdag? Plons dan in het zwembad van een van de kleinschalige lodges waar jullie slapen.
Bekijk onze familiereizen
Vulkanen en kikkers in avontuurlijk Costa Rica
Vulkanen beklimmen, ziplinen tussen de boomtoppen, wildwater raften en 's nachts een spannende tocht door het regenwoud maken op zoek naar dieren die overdag hun gezicht niet laten zien; een reis door Costa Rica is één groot avontuur! En wie wint de bingo en ziet de toekan, de roodoogmakikikikker, de luiaard, een slingerend aapje en de hagedis als eerste? 
Bekijk onze familiereizen
Forten en woestijnen in magisch Oman
Willen jullie van de gebaande paden? Denk dan eens aan Oman, bijvoorbeeld voor deze herfst! Oman is nog onontdekt, authentiek en superkindvriendelijk. Scoor een 'Aladin'-lamp in de souk van Muscat bij een goedlachse local, ga 'dune bashen' in de woestijn (hierbij maak je met een 4-WD een avontuurlijke rit over de zandduinen), bezoek indrukwekkende forten en ga op zoek naar fotogenieke wadi's in de ruige natuur van Jebel Akhdar. 
Bekijk deze familiereis
Of...
Voor een aantal van deze bestemmingen geldt dat er toelatingseisen zijn, denk bijvoorbeeld aan een PCR-test of vaccinatie. Onze gezinsreizenexperts kunnen je meer vertellen over wat er nodig is om naar je favoriete bestemming te reizen. Bel of mail ons!
We denken graag mee
Willen jullie een verre reis maken en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of vraag vrijblijvend je reisvoorstel aan. We denken graag mee!
Bel of mail ons
Vraag je reisvoorstel aan
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.