Copy
Onontdekte bestemmingen voor avontuurlijke gezinnen | Online versie

Van de gebaande paden in Europa

Wat Georgië, de Baltische Staten en Montenegro met elkaar gemeen hebben? Het zijn alle drie onontdekte bestemmingen binnen Europa, waar jullie een onvergetelijk familieavontuur kunnen beleven! Wat dachten jullie van slapen in een herdershut midden in de bergen van Montenegro, kanoën over de grachten van een kasteel in Litouwen of raften over wilde rivieren in Georgië? Voor welk avontuur kiezen jullie?

Baltische Staten

Gaat jullie volgende reis naar de Baltische Staten? Wij garanderen: Estland, Letland en Litouwen zullen jullie positief verrassen! Onze favoriete activiteiten voor gezinnen? Kanoën over de grachten van het kasteel van Trakai en fietsen langs de hoge zandduinen van de Koerse Schoorwal in Litouwen. Kajakken en bobsleeën in het Gauja National Park (het Zwitserland van Letland) hoort hier ook zeker bij, en voor gezinnen met tieners is ontsnappen uit de gevangenis van Karosta (een escape room) onze tip. En vinden jullie het leuk om nieuwe dingen te proeven? Probeer in Tallinn (Estland) dan eens de middeleeuwse gerechten die het restaurant Olde Hansa serveert. 
Bekijk deze familiereis

Montenegro

Waterratten en daredevils opgelet! Montenegro is dé bestemming voor jullie. Zweven boven de bergen, raften in de grootste canyon van Europa of kajakken op sprookjesachtige meren: het kan hier allemaal. Een andere unieke belevenis is het verblijf in een katun - een eenvoudig schaapsherdershutje - midden in de bergen. Hier gaan jullie back to basic en maken jullie kennis met de tradities en keuken van de Montenegrijnen. Onze tip: sluit jullie avontuurlijke reis af in Budva, om te ontspannen op de stranden óf nog een spetterend dagje in het waterpark te beleven voordat jullie weer richting huis keren. 
Bekijk deze familiereis

Georgië

Georgië ligt op slechts 4.5 uur vliegen van Nederland, maar jullie komen er in een totaal andere wereld terecht. Een wereld waar Azië, het Midden Oosten en Europa samenkomen. Dat zie je o.a. in de stad Tbilisi, waar kerken, moskeeën, Perzische badhuizen en gebouwen versierd met prachtige mozaïeken staan. De belangrijkste reden om Georgië te bezoeken is echter de ruige natuur, waarin jullie je geen moment hoeven te vervelen. Maak bijvoorbeeld wandelingen door het Kaukasus-gebergte, badder in warmwaterbronnen, vaar door grotten, raft over wilde rivieren, bezoek oude forten of bewonder een gletsjer van dichtbij!
Bekijk deze familiereis

We denken graag mee

Voor deze zomer hebben we goede hoop dat reizen binnen Europa tot de mogelijkheden behoort. Willen jullie ook weer reisplannen maken en hebben jullie vragen, willen jullie tips krijgen van onze gezinsreizenexperts of een reis samenstellen? Of willen jullie meer weten over onze flexibele voorwaarden (o.a. flexibel omboeken of geld terug bij code oranje of rood)? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan een online afspraak in. We denken graag mee!
Neem contact met ons op
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie.
Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.