Copy
Plan nu jullie familiereis naar PortugalOnline versie

Op familieavontuur in Portugal

Hoera! Portugal staat op geel én je hoeft er niet in quarantaine. Jullie kunnen hier dus onbezorgd van een heerlijke vakantie genieten! Stappen jullie binnenkort in een gele tram in Lissabon, bouwen jullie een zandkasteel op de stranden van Algarve, verkennen jullie de ruige natuur van het onontdekte noorden of beklimmen jullie een vulkaan op de Azoren? 

Ontdek het onbekende noorden
Bij aankomst in Porto ben je meteen vrolijk: de gebouwen zijn er in alle kleuren van de regenboog geschilderd! En wie vindt de mooiste street art in de stad? Daarna verkennen jullie het onbekende noorden. Trek met een jeep naar onontdekte bergdorpen, slaap in een boomhut, ga raften en fiets over oude spoorlijnen. En durven jullie het aan: canyoning door het ruige natuurpark Peneda Geres?
Bekijk deze familiereis

Reisblog: Porto

In en rondom Porto zijn zoveel leuke dingen te doen met kinderen. Onze gezinsreizenexperts delen een aantal tips op ons blog; zoals met de gele tram naar de kust of fietsen naar het vissersdorp Afurada. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hun tips
Geen keuzestress: strand, steden & natuur
Kiezen tussen strand, steden en natuur? Dat hoeft met deze reis niet! Stap in een geel trammetje om Lissabon te verkennen, leg jullie handdoek neer op een strand in de Algarve en ga er tijdens een boottochtje op zoek naar dolfijnen. En voor de natuurliefhebbers: wat dachten jullie van suppen in het noordelijke natuurpark Peneda Geres of van het beklimmen van de hoogste berg van Portugal?
Bekijk deze familiereis
Eilandhoppen op de Azoren
Een vulkaan beklimmen, walvissen spotten en gewapend met een helm en zaklamp wandelen door een eeuwenoude lavatunnel; een reis naar de eilanden van de Azoren is één groot avontuur! Ook fietsen jullie rondom een kratermeer, zwemmen jullie in natuurlijke zwembaden en bezoeken jullie de enige theeplantage van Europa. Wie gaat er mee?
Bekijk deze familiereis

Portugal per camper

Wist je dat je Portugal ook in een camper kunt verkennen? In je eigen huis op wielen overnacht je in de nationale parken en op loopafstand van mooie stranden. Het enige wat jullie nog nodig hebben zijn de marshmellows om te roosteren!

Bekijk de camperreis
Wacht niet te lang en boek met een gerust gevoel
Willen jullie deze zomer een onvergetelijke familievakantie in Portugal beleven en er zeker van zijn dat jullie op de allerleukste plekjes kunnen slapen? Boek dan nu jullie reisavontuur. Portugal is populair en het aanbod beperkt. Door nu toe boeken weet je zeker dat je op reis kunt en boeken doe je bij Travelnauts met een gerust gevoel: je kunt flexibel omboeken en bij code oranje of rood krijg je je geld terug
Lees er meer over
Zoek je favoriete reis uit
We denken graag mee
Willen jullie op reis en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan vrijblijvend een videobelafspraak in. We denken graag mee!
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021, Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.