Copy
Zoek nu je favoriete reis uit voor de zomervakantie | Online versie

Hoogste tijd om je zomervakantie te plannen!

Reizen is weer populair, zo populair dat de reisaanvragen binnenstromen en daar zijn we heel dankbaar voor. Het is echt overweldigend hoeveel reizigers de wereld weer aan het (her)ontdekken zijn! Dat is natuurlijk goed nieuws, maar dat zorgt er ook voor dat er al best een aantal bestemmingen vol zitten voor de zomervakantie. Geen zorgen! Wij hebben uiteraard nog leuke tips voor bestemmingen waar jullie met het gezin nog wel op avontuur kunnen.

Dus heb je je zomervakantie nog niet geboekt? Wacht dan niet te lang en plan een van onze onvergetelijke familiereizen.

Ervaar kleurrijk Mexico
Roze flamingo's, taco's & vrolijk gekleurde straatjes
Op zoek naar een tropische en kleurrijke bestemming voor de zomervakantie? Wat dacht je van Mexico? Spot roze flamingo’s, wandel door kleurrijke straatjes, ontdek de azuurblauwe lagunes en cenotes of kom tot rust op een van de hagelwitte stranden. En dan hebben we al dat heerlijke eten dat je onderweg gaat proeven nog niet eens genoemd… Vamos a Mexico!
Reis naar Mexico
Fiets door de rijstvelden in Vietnam
Groene rijstvelden en de sprookjesachtige wateren van Halong Bay
Tijdens onze rondreis door dit fascinerende land in Azië nemen we je mee van Noord- naar Zuid-Vietnam via bekende steden, verborgen pareltjes en de allerleukste plekken. Kanoën op prachtige rivieren? Yes! Fietsen langs verbluffend mooie rijstvelden? Zeker! Varen door de sprookjesachtige wateren van Halong Bay? Ja, en nog zoveel meer! Ontdek het zelf en ga met het gezin op avontuur in Vietnam.
Ga op avontuur in Vietnam
Proef Caribische sferen in Panama
Snorkelen jullie straks in de paradijselijke baaien van Boca Chica?
Wellicht dat je bij Panama niet meteen denkt aan een fantastische reisbestemming met kinderen. Well, think again! Want Panama is veel meer dan het ‘Panamakanaal’ alleen. Deze nog onontdekte parel van Midden-Amerika telt meer dan dertig beschermde natuurgebieden, talloze witte zandstranden en honderden eilandjes. Gaan jullie mee?
Plan jullie reis naar Panama
Ontdek de magie van het bijzondere Zuid-Afrika
Onze gezinsreizenexperts Bart & Inge zijn net terug van hun studiereis uit Zuid-Afrika. Hoe zij dit land hebben ervaren?

Bart:
Zijn jullie nog nooit in Zuid-Afrika geweest? Dan is dit zeker een bestemming die je als gezin aan je bucketlist wil toevoegen. Het is onbeschrijfelijk hoe bijzonder en magisch deze bestemming is; de machtig mooie natuur, de vriendelijke mensen, we werden echt continu verrast! 
Bekijk onze reizen naar Zuid-Afrika
Liever dichterbij?
Reis je met Travelnauts door Europa? Dan laten we jullie gezin echt kennismaken met het land en stippelen onze gezinsreizenexperts de ideale route voor je uit. Wij zijn dé expert in reizen met kinderen, dus je kunt op ons rekenen. Laat je inspireren door familieavonturen dichtbij:
Boek altijd met een gerust gevoel
Reis jij binnenkort naar een van onze bestemmingen? Wat een goed vooruitzicht! En wist je al dat je bij ons altijd boekt met een gerust gevoel? We bieden flexibele voorwaarden en mocht de kleurcode van je bestemming naar rood veranderen, dan kun je kosteloos annuleren. 
Lees er meer over
We denken graag mee
Bij Travelnauts hebben we persoonlijke aandacht voor jou én je kinderen. Onze gezinsreizenexperts helpen je daarom graag met de keuze voor een van onze reizen. Tips krijgen, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of vraag vrijblijvend je reisvoorstel aan. We denken graag mee! 
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.