Copy
Italië op geel: plan nu je familiereis! | Online versie

Vier de zomer in Italië

Hoera, we mogen weer naar Italië! Wij kunnen niet wachten om er met onze kids naartoe te reizen en te genieten van heerlijke ijsjes en de perfecte pizza. Reizen jullie met ons mee? Bijvoorbeeld naar Sicilië waar jullie de vulkaan de Etna kunnen beklimmen (of met een quad kunnen verkennen!) of naar het authentieke zuiden, dat nog niet door het grote publiek ontdekt is. En hoe leuk is het om zelf pasta te leren maken? Let's go!

Sicilië: ultiem vakantiegevoel
Je hoeft maar één stap op Sicilië te zetten en je ervaart het al: dat ultieme vakantiegevoel! Neem een duik in het azuurblauwe water in een verscholen baaitje, proef dat heerlijke Italiaanse ijs en voel het zonnetje op je bol. Gaaf voor de kids: met een quad over de Etna-vulkaan rijden, zelf pasta leren maken in een agriturismo, snorkelen bij de Egadische eilanden en meevaren op een echte vissersboot. Gaan jullie mee?
Bekijk deze familiereis
Zuid-Italie: authentiek en bijzonder
De echte Italiaanse sfeer ervaren jullie in de onbekendere, zuidelijke provincies. Stap in een kajak en bewonder Napels vanaf het water, maak gave Instagramfoto's van de witte huisjes in Ostuni en ontdek de grotwoningen van Matera (waar ook shots voor James Bond zijn opgenomen!). Leuk is het slapen in een Trullihuisje en in een agriturismo, waar de kids kunnen helpen met brood bakken.
Bekijk deze familiereis
Méér Italië
Kun je niet kiezen tussen Sicilië en Zuid-Italië? Dan hebben we ook een hele leuke familiereis die beide met elkaar combineert. Ga je liever één weekje weg? Ook dat kan. En uiteraard zijn al onze familiereizen aan te passen naar jullie reiswensen. Vertel ons hoe lang jullie weg willen, wat jullie interesses zijn en wat jullie graag willen zien en beleven en we stellen een reis voor jullie samen die precies bij jullie gezin past!
Bekijk alle reizen naar Italië
Wacht niet te lang en boek met een gerust gevoel
Willen jullie deze zomer een bijzondere vakantie in Italië beleven? Boek dan nu jullie reisavontuur. Italië is populair en het aanbod beperkt. Door nu toe boeken weet je zeker dat je op reis kunt en boeken doe je bij Travelnauts met een gerust gevoel: je kunt flexibel omboeken en bij code oranje of rood krijg je je geld terug
Onze flexibele voorwaarden
Zoek je reis naar Italië uit
We denken graag mee
Willen jullie op reis en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan vrijblijvend een videobelafspraak in. We denken graag mee!
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.