Copy
Zoek alvast je volgende reis uit Online versie
Laat je inspireren, reisliefhebber
Zijn jullie nog aan het nadenken over waar jullie volgend jaar een onvergetelijk familieavontuur willen beleven? Laat je dan inspireren door de top 3 bestemmingen van dit moment. Ook nemen we je vandaag mee naar Noord-Portugal, waar we vorig weekend het 15-jarig bestaan van Travelnauts vierden (hoera!), en delen we een aantal nieuwtjes. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
1. West-Amerika
Daar sta je dan ... eindelijk kan je de Grand Canyon met eigen ogen bekijken, wauw! Tijdens onze rondreis door West-Amerika blijf je je verbazen. Slaap bijvoorbeeld midden in Bryce Canyon en geniet van een spectaculaire zonsopkomst, fiets over de beroemde Golden Gate Bridge in San Francisco, spot beroemdheden in Hollywood en breng een beetje magie in je reis met een bezoek aan Disneyland. Als dat niet genieten wordt!
Reis naar West-Amerika
2. Thailand
Thailand is populair en dat snappen we! De bestemming is afwisselend en super kindvriendelijk. Spring in een tuktuk en sjees door Bangkok, ontmoet olifanten in het spectaculaire Khao Sok, reis met de nachttrein naar het kleurrijke Chiang Mai en sluit jullie reis af op een van de vele tropische stranden. Wat een heerlijk vooruitzicht! 

Op zoek naar meer Thailand-inspiratie? Op ons Instagram-account vind je een toffe story in de highlight "Azië".
Ga mee naar Thailand
3. West-Canada
Ga je ook mee op roadtrip door West-Canada? Rijd langs klaterende watervallen, beklim indrukwekkende bergen, houd een sneeuwballengevecht op een gletsjer (ook in de zomer!) en kano over turquoise meren. Hoogtepunt? Een paar nachten overnachten in een "berenlodge", waar je grizzlies van wel heel dichtbij kunt spotten! Hoe cool is dat? 
Neem ons mee op roadtrip
Gewijzigde openingstijden
Goed om te weten: vanaf vandaag zijn onze openingstijden gewijzigd. Op zaterdagen zijn wij niet langer geopend, maar doordeweeks zijn wij iedere dag een uur langer te bereiken, namelijk van 09.00 - 17.00u. Wil je je reisplannen met ons bespreken of tips krijgen voor je volgende bestemming? Bel of mail ons, we denken graag met je mee!
Bel of mail ons
Travelnauts viert feest!
Wist je dat Travelnauts in december 15 jaar bestaat? Dat vierden we afgelopen weekend met het hele team in Noord-Portugal! We gingen rodelen, met een 4-WD touren door de bergen en fietsen door Porto. Nieuwsgierig naar wat we beleefd hebben en welke tips we hebben voor jullie eigen familiereis naar Noord-Portugal? Bekijk dan de highlight 'Teamuitje Porto' op ons Instagram-account.
Bekijk onze tips
Reis zelf naar Noord-Portugal
Gezinsreizenexperts gezocht
Ben jij klaar voor je volgende avontuur? Kom werken bij Travelnauts! Wij zijn op zoek naar gezinsreizenexperts die de allerleukste familiereizen willen samenstellen voor onze reizende gezinnen. Ben jij reislustig en klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan de vacature en laat van je horen. Drinken we binnenkort een kop koffie om kennis te maken?
Bekijk de vacature
Boek met een gerust gevoel
Wil jij ook een reis maken naar West-Amerika, Thailand, West-Canada of een andere bestemming? Start dan alvast de voorpret en plan je droomreis! Dit doe je bij ons met een gerust gevoel: we bieden flexibele voorwaarden en mocht de kleurcode van je bestemming naar rood veranderen, dan kun je kosteloos annuleren.
Lees er meer over
We denken graag mee
Bij Travelnauts hebben we persoonlijke aandacht voor jou én je kinderen. Onze gezinsreizenexperts helpen je daarom graag met de keuze voor een van onze reizen. Tips krijgen, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of vraag vrijblijvend je reisvoorstel aan. We denken graag mee! 
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.