Copy
Bekijk al onze reizen in EuropaOnline versie

Voor de waterratjes!

Zijn jullie kinderen ook zo gek op alles wat met water te maken heeft? Gaan ze honderd keer achter elkaar van de waterglijbaan? Plonzen ze op vakantie het liefst iedere dag in een meertje om af te koelen? En zijn ze gek op activiteiten als raften, kanoën en suppen? Dan zijn dit onze tips voor een onvergetelijke vakantie met watterratjes in Europa!
Waterfietsen, snorkelen en zeilen in Griekenland
In Griekenland laten we jullie niet alleen kennis maken met de schatten uit de Oudheid, maar ook met de schatten van de zee! Wie kan er vanuit het stadje Tolo het snelst waterfietsen naar het eiland Romvi? En ga aan boord van een traditionele vissersboot en vaar over de Egeïsche Zee. Onderweg kunnen jullie snorkelen, onder andere bij een half open grot. Welke vissen zien jullie? En een dagje zeilen? Ook dat kan!
Bekijk deze familiereis
Wist je dat Griekenland vanaf 14 mei haar grenzen voor reizigers opent? We verwachten dan ook een mooie zomer in Griekenland!
Waterglijbanen en -springkussens in Kroatië 
De stranden van Kroatië vallen zeker in de smaak bij onze watermonsters, maar naar een waterpretpark gaan is pas echt een belevenis! Glij van de waterglijbanen in Aquapark Dalmatia, waar ze ook watervallen, sprinklers en splash pools hebben. Ook leuk: langs de kust vind je af en toe springkussens en trampolines in het water, o.a. bij Makarska (video). Zie de kinderen maar eens mee naar huis te krijgen…
Bekijk deze familiereis
Wist je dat je onze familiereizen voor zowel later dit jaar als al voor 2022 kunt boeken?
Waterrat? Waterrace! Op avontuur in IJsland
Waterpret in IJsland? Jazeker! Uiteraard mag een bad in de Blue Lagoon niet ontbreken, maar wat dacht je van scheuren over de Hvita Rivier in een jetboat? Jullie varen in hoge snelheden, door smalle kloven en maken zo nu en dan een snelle draai van 360 graden. Daar is je adrenalinekick! Ook favoriet bij kids: van de 86-meter lange waterglijbaan in de thermale baden van Laugardalslaug.
Bekijk deze familiereis

Meer waterpret 

Wij denken graag mee
Deze zomer denken we mooie, nieuwe reisherinneringen te kunnen maken - zeker binnen Europa. Willen jullie op reis en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden (o.a. flexibel omboeken of geld terug bij code oranje of rood)? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan een online afspraak in. We denken graag mee!
Neem contact met ons op
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.