Copy
Plan je reis met een van onze gezinsreizenexperts | Online versie

Maak kerst 2022 onvergetelijk!

Vier kerst dit jaar op een wel hele unieke manier! Wat dacht je van een onvergetelijk familieavontuur aan de andere kant van de wereld of dichterbij… Klink dat niet geweldig? Geen stressvolle familiediners, maar samen het noorderlicht bewonderen of vanaf het zonovergoten strand ontspannen het nieuwe jaar inluiden. Wil je de feestdagen ook extra bijzonder maken dit jaar? Plan dan nu al je reis.

Winters sprookje in Noord-Noorwegen
Waar beter je kerstvakantie doorbrengen dan in het hoge noorden tussen de rendieren? Dikke lagen sneeuw, knisperende haardvuurtjes & quality time met de kinderen. Ga samen op sneeuwscootersafari, maak een huskytocht en wat dacht je van orka’s spotten? Wauw, klinkt dat niet geweldig? Het échte kerstgevoel beleef je hier.
Ontdek Noord-Noorwegen
Merry Christmas in verrassend Oman..
Soeks, bergen, woestijnen, stranden en nog veel meer! Het nog vrijwel onontdekte Oman biedt zoveel leuke activiteiten en culturele bezienswaardigheden jou en je kinderen. Ga bijvoorbeeld snorkelen, zwem tussen de schildpadden of roetsj door de woestijn met een sandboard. En wist je al dat de bevolking hier bijzonder vriendelijk is? Zij zorgen op deze kindvriendelijke bestemming ongetwijfeld voor een warm kerstgevoel!
Vier kerst in Oman
Jingle Bells in Thailand
Wil je juist de kou ontvluchten en het nieuwe jaar inluiden op een zonovergoten strand? Ga dan met het gezin op avontuur in Thailand. Overnacht in een boomhut, maak een kanotocht door het groene regenwoud en ontspan op een van de paradijselijke witte zandstranden. En wat dacht je van de spannende junglegeluiden die je ’s nachts vanuit je boomhut hoort? Oeh! Klaar voor een avontuurlijke kerst?
Vier kerst in Thailand
'Ho ho ho', in Zuid-Afrika
Samen de feestdagen doorbrengen in magisch Zuid-Afrika? Dan kunnen jullie de foute kersttruien dit jaar wel thuislaten want met de feestdagen is het hier namelijk hartje zomer. Het mag dan bijna aan de ander kant van de wereld liggen maar de Zuid-Afrikanen, zijn net als wij, dol op de kerst. De feestdagen beleef je hier tussen de Big Five absoluut op z'n best!
Ontdek Zuid-Afrika
Tip! Plan alvast je reis naar Lapland
Mis je magisch Lapland als tip voor de kerstvakantie? Dat klopt. Deze bestemming is namelijk zo geliefd bij gezinnen dat de kerstvakantie dit jaar al bijna helemaal vol zit. Onze tip! Wil je naar magisch Lapland? Plan dan je reis naar Lapland alvast voor de krokusvakantie of kerstvakantie 2023. 
Plan je reis naar Lapland
Boek met een gerust gevoel
Reis jij binnenkort naar een van onze bestemmingen? Wat een heerlijk vooruitzicht! En wist je al dat je bij ons altijd boekt met een gerust gevoel? We bieden flexibele voorwaarden en mocht de kleurcode van je bestemming naar rood veranderen, dan kun je kosteloos annuleren. 
Lees er meer over
We denken graag mee
Bij Travelnauts hebben we persoonlijke aandacht voor jou én je kinderen. Onze gezinsreizenexperts helpen je daarom graag met de keuze voor een van onze reizen. Tips krijgen, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of vraag vrijblijvend je reisvoorstel aan. We denken graag mee! 
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.