Copy
Meer inspiratie ontvangen? Volg ons op Facebook of Instagram | Online versie

De leukste familieavonturen voor de herfst!

Of we het nu al over de herfstvakantie hebben? Jazeker, want dit is hét moment om de allerleukste plekjes voor de herfst vast te leggen. Kijken jullie ook alvast mee vooruit? Want hoe gaaf is het om samen het noorderlicht in IJsland te bewonderen, door de woestijn van Jordanië te crossen, pasta te leren maken op Sicilië of om Mickey te ontmoeten in Florida?

IJsgrotten, walvissen en het noorderlicht in IJsland
Een familievakantie in IJsland staat voor een vakantie boordevol natuurschoon! Wandel door een grot van ijs en achter watervallen langs, spetter in de wereldberoemde warmwaterbronnen van de Blue Lagoon en spot walvissen van dichtbij. Hét hoogtepunt is natuurlijk het bewonderen van het magische noorderlicht. Gaan jullie mee naar IJsland?
Bekijk deze familiereis
Stranden, street art en pretparken in Florida
Florida is voor iedere leeftijd een fantastische bestemming. De kleuters genieten van zandkastelen bouwen op de stranden, tieners maken de mooiste Instafoto's van de street art bij de Wynwood Walls in Miami. En iedereen voelt zich weer even kind wanneer ze Mickey en Minnie ontmoeten in de pretparken. Ook gaaf: lunchen met een echte astronaut in het Kennedy Space Center!
Bekijk deze familiereis
Ziplinen, pasta maken en de boer helpen op Sicilië
Willen jullie dichterbij huis op reis, denk dan eens aan Sicilië. Slenter door havenstadje Cefalù, zipline of wandel bij de Etna-vulkaan, leer pasta maken en verblijf op het platteland, waar jullie de boer kunnen helpen. En heb je een moeilijke eter in huis, dan is Sicilië perfect. Want wie lust er nu niet pizza en pasta? Voor de culinaire waaghalzen zijn er juist heerlijke lokale specialiteiten om te proberen, zoals de arancino (een gefrituurde rijstbal) en cannolo.
Bekijk deze familiereis
Van wereldwonder naar woestijn in Jordanië
Ahlan Wa Sahlan, oftewel welkom in Jordanië! Sinds afgelopen donderdag staat Jordanië op 'geel' en de herfst is het perfecte moment om wereldwonder Petra te bewonderen. Favoriet bij de kids is de jeepsafari door de Wadi Rum woestijn, maar ook drijven op de Dode Zee en clownsvis Nemo spotten tijdens een snorkeltocht in Aqaba vergeten jullie nooit meer!
Bekijk deze familiereis
Boek met een gerust gevoel
Willen jullie in de herfstvakantie een bijzondere familievakantie beleven en overnachten op de leukste plekjes? Start dan nu de voorpret en plan samen met onze gezinsreizenexperts jullie avontuur. Dit doe je bij ons met een gerust gevoel: je kunt flexibel omboeken en bij code oranje of rood krijg je je geld terug
Lees er meer over
We denken graag mee
Willen jullie op reis en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan vrijblijvend een videobelafspraak in. We denken graag mee!
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.