Copy
Bekijk al onze familiereizen in EuropaOnline versie

Nieuwe familieavonturen!

Voelen jullie het ook? Die reiskriebels? Bij ons worden het er iedere dag een beetje meer. Wanneer het weer kan, dan gaan we! En jullie ook weten we uit al onze gesprekken, en daar worden we blij van. Want reizen is het mooiste wat er is. Omdat ieder gezin uniek is, blijven we ook nieuwe reizen ontwikkelen. Zo is er voor ieder wat wils. Welke van deze nieuwe avonturen willen jullie gaan beleven?

Wist je dat al onze familiereizen voor zowel later dit jaar als voor 2022 te boeken zijn? 
Schotland: monsters en tovenaars
Schotland is het land van de doedelzakken, mannen in kilts, sprookjesachtige kastelen, Harry Potter en natuurlijk het monster van Loch Ness. Gaan jullie het monster vinden tijdens een boottochtje over het mysterieuze meer? Ook leuk: een ritje in de Hogwarts Express van Harry Potter, die in het 'echte leven' de naam Jacobite Steam Train draagt. Deze trein leidt jullie dwars door spectaculaire natuur van de Hooglanden! 
Bekijk deze familiereis
Kroatië & Slovenië: (ont)spanning
Willen jullie de ene dag ontspannen op het strand en de volgende dag met een quad over een onontdekt eiland scheuren (met de kids achterop)? Of een picknick bij klaterende watervallen afwisselen met een wandeling door de Sloveense Alpen, fietsen en kajakken? Dan is dit jullie reis! En bijzondere overnachtingen? Check! Kiezen jullie voor de luxe glampingtenten, de boomhutten of voor een verblijf op een lokale boerderij? 
Bekijk deze familiereis
Noorwegen & Zweden: van fjord tot fika
In Zweden weten ze wel wat kinderen leuk vinden. Bezoek er Pippi Langkous, rodel door de heuvels en kano over mooie meren. En onze aanrader: ontspan met de fika. Dit is een koffie/theepauze, maar wij zijn vooral dol op de bijbehorende kanelbulle! In Noorwegen hebben we superleuke belevenissen in de natuur voor jullie in petto: van ziplinen boven een fjord tot aan wandelen over het ijs van een gletsjer. Zijn jullie klaar voor het avontuur?
Bekijk deze familiereis

Meer nieuwe reizen

Wij denken graag mee

Willen jullie ook weer reisplannen maken? Voor deze zomer, het najaar of al voor 2022? En willen jullie tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden (o.a. flexibel omboeken of geld terug bij code oranje of rood)? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan een online afspraak in. We denken graag mee!

Neem contact met ons op
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.