Copy
Nieuw! Camperreizen Europa | Webversie

Reizen in je eigen huis op wielen

Leuk nieuws: we hebben vier camperreizen binnen Europa toegevoegd! Zien jullie het al voor je: slapen midden in de natuur (met uitzicht op zee of het bos), marshmallows roosteren als toetje en 's avonds (wanneer de kids op bed liggen) genieten van een goed glas wijn onder een heldere sterrenhemel? Ook fijn: jullie reizen als het ware in jullie eigen huis op wielen en genieten daardoor van volledige vrijheid. Jullie kunnen gaan en staan waar jullie willen. Een idee voor deze zomer? Dit zijn onze tips!

Voor de natuurliefhebbers: Zweden

Een kustlijn van 3.000 kilometer, zo'n 100.000 meren en uitgestrekte bossen: Zweden is perfect voor een camperreis vol outdooractiviteiten! Wat dachten jullie van een vlot bouwen om over het grootste meer van Zweden te varen, of van een elandsafari in de regio Värmland? Op Skaftö kunnen jullie langs de typische rode huisjes fietsen en op het eiland Öland is het strand altijd dichtbij (bezoek de kliffen van Stenkusten). Jullie ondernemen veel, maar verblijven vaak meerdere nachten op één plek voor voldoende rust.
Bekijk deze camperreis

Voor de waterratten: Kroatië

Langs de kilometerslange kustlijnen van Kroatië staan vele campings, van groot tot klein, en ook zijn er veel mogelijkheden om midden in de natuurparken te overnachten. Het heerlijke weer is de kers op de taart en uiteraard hebben jullie voldoende tijd om af en toe een plons in het water te nemen. Onze tips: zwemmen in de meren van het Krka National Park, suppen langs de Makarska Riviera en maak ook zeker een stop in het dorpje Omis. Hier kunnen jullie raften, kanoën of al ziplinend boven de Cetina-rivier zweven.
Bekijk deze camperreis

Voor de avonturiers: Noord-Portugal

Tijdens een camperreis door Noord-Portugal zien jullie het land van een andere kant. Ga kajakken of doe aan canyoning in het ruige Peneda-Gerês National Park, rijd met een jeep over onverharde wegen naar onontdekte bergdorpen en fiets over oude spoorlijnen langs de rivier de Dao. Op het programma staan ook leuke steden; van het bekende Porto tot aan het onbekende Braga. Jullie slapen regelmatig midden in prachtige natuurparken en op loopafstand van het strand. Gaan jullie marshmellows roosteren voor de camper?
Bekijk deze camperreis

Voor de ontdekkers: Noord-Spanje

Noord-Spanje is nog onbekend bij de massa, jullie kunnen dus in alle rust dit eigenzinnige gebied verkennen. Probeer pinxtos of een ijsje in de smaak turrón (soort nougat) in Bilbao, bewonder gletsjermeren in het park Picos de Europa en ga op zoek naar dinosaurussporen in het dorpje Enciso. Bezoek ook de wijsntreek La Rioja. Jullie kunnen hier genieten van een wijnproeverij, de kids kunnen druiven plukken en stampen. Noord-Spanje kent verder veel mooie dorpjes, stranden en natuurreservaten (gezinsreizenexpert Esmée vertelt erover op ons blog). En de campings? Die staan op schitterende locaties, ook langs de kust! 
Bekijk deze camperreis

De voordelen van een camperreis

Het slapen midden in de natuur en de volledige vrijheid die jullie zullen ervaren zijn slechts het begin. Een camperreis biedt nog veel meer voordelen, juist voor gezinnen:
  • Bagage: jullie hoeven jullie spullen maar één keer uit te pakken en alles heeft een vaste plek. Lekker makkelijk!
  • Slapen: de kids slapen iedere avond in hetzelfde bed. Dat geeft rust.
  • Rijden is leuk: onderweg hebben jullie meer bewegingsvrijheid. Kleuren aan tafel, of samen een spelletje doen - het kan allemaal. 
  • Eten en drinken: jullie kinderen hoeven hun favoriete maaltijd niet te missen. In een camper kunnen jullie zelf koken. En een picknick in de natuur is toch fantastisch?
Bekijk onze camperreizen in Europa

We denken graag mee

Voor deze zomer we goede hoop dat reizen binnen Europa tot de mogelijkheden behoort. Willen jullie ook weer reisplannen maken en hebben jullie vragen, willen jullie tips krijgen van onze gezinsreizenexperts of een reis samenstellen? Of willen jullie meer weten over onze flexibele voorwaarden (o.a. flexibel omboeken of geld terug bij code oranje of rood)? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan een online afspraak in. We denken graag mee!
Neem contact met ons op
Copyright camperfoto's: © Sunlight GmbH_Photo Martin Erd en © McRent
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.