Copy
Deze zomer op vakantie? Bekijk onze familiereizenOnline versie

Deze zomer op familieavontuur?

Steeds meer bestemmingen staan op geel en dat betekent dat er steeds meer gave familiereizen mogelijk zijn! Wat dachten jullie van de langste zipline van Europa in Portugal uitproberen, ijs eten in Italië, picknicken bij watervallen in Kroatië of de zon opzoeken in Griekenland? Al deze bestemmingen staan op geel en er is geen quarantaine nodig; jullie kunnen hier dus onbezorgd genieten van een bijzonder familieavontuur.

Suppen, ziplinen en fietsen in Noord-Portugal
Reizen jullie mee naar Porto? Bezoek er het stadion van FC Porto, maak een boottocht over de rivier en proef pasteís de nata. Als de reis zich vervolgt kunnen jullie suppen in het enige nationale park van Portugal, fietsen door de Dourovallei, volleyballen op de stranden van Espinho en de langste zipline van Europa uitproberen. Jullie zoeven 1,5 kilometer lang door de natuur en halen soms wel 130 km/u!
Bekijk deze familiereis
Wist je dat je je in de maanden juli en augustus gratis kunt laten testen als een negatieve testuitslag nodig is voor je reis naar het buitenland? 
Zon, zee, strand en plezier in Griekenland
Kijken jullie uit naar vakantie waarin niets hoeft en alles mag? Dan is deze reis perfect! De havenstad Thessaloniki kunnen jullie op je gemak verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de stadsmuren of de Romeinse opgravingen. Op Chalkidiki vinden jullie prachtige stranden. Bouw er een zandkasteel, beleef waterpret in het aquapark of duik in het helderblauwe water om de mooie riffen te bewonderen. 
Bekijk deze familiereis
Vespa's, vulkanen en kastelen in Italië
In Zuid-Italië staan de Vespa-wagentjes met watermeloenen op je te wachten en zie je Italiaanse oma's orecchiette maken. Ga zelf raften over de Lao-rivier, proef ijs aan de Amalfikust en bezoek een eeuwenoud kasteel in La Castella. Gaaf is de minicruise naar de Eolische eilanden. Wie weet zien jullie wel rook komen uit de Stromboli-vulkaan! Dan door naar Sicilië, waar jullie kunnen ziplinen bij de Etna en het theater in Taormina bewonderen.
Bekijk deze familiereis
Steden, stranden en trampolines in Kroatië
Wat dachten jullie van Kroatië? Fiets door het centrum van Zagreb en probeer daar ook de anti-zwaartekrachtkamer uit in het Museum der Illusies, picknick bij de watervallen van het Plitvice National Park en spring op de trampolines in FunPark Makarska. Ontspannen doen jullie op het bijzonder gevormde, pijlvormige strand van Zlatni Rat en gaan er tieners mee op reis? Die herkennen wellicht locaties uit Game of Thrones in het historische Sibenik!
Bekijk deze familiereis
Boek met een gerust gevoel
Willen jullie deze zomer een bijzondere familievakantie beleven en overnachten op de leukste plekjes? Wacht dan niet langer met boeken. Dit doe je bij ons met een gerust gevoel: je kunt flexibel omboeken en bij code oranje of rood krijg je je geld terug
Lees er meer over
Zoek je familiereis uit
We denken graag mee
Willen jullie op reis en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of plan vrijblijvend een videobelafspraak in. We denken graag mee!
Bel of mail ons
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.