Copy
Weg in de herfstvakantie? Vraag onze gezinsreizenexperts om tips | Online versie

Tellen jullie mee af naar de herfstvakantie?

De zomervakantie zit erop! Wij zijn weer aan het werk en de kinderen beleven nieuwe, belangrijke mijlpalen: ze leren lezen, hebben de eerste dag in de brugklas overleefd of maken nieuwe vrienden. Ook de hectiek is terug: op zaterdag langs het voetbalveld staan, met de kids meefietsen naar school of de pubers aansporen om hun huiswerk te maken. We houden ervan, maar het doet ons ook meteen verlangen naar een nieuwe vakantie. Jullie ook? Plan dan nu jullie familieavontuur voor de herfstvakantie!

Ziplinen bij de Etna op Sicilië
Wie gaat er mee ziplinen aan de voet van de Etna en fietsen op het eiland Favignana? En wat dachten jullie van zelf pasta (leren) maken, de enorme zoutpannen bij Trapani bezoeken en havenstadje Cefalù verkennen? Overnachten doen jullie in authentieke agriturismo's, waar Italiaanse families jullie het lekkerste Italiaanse eten voorschotelen! 
Bekijk onze familiereizen
Drijven op de Dode Zee in Jordanië
Wij zijn verliefd op Jordanië (dat kleurcode geel heeft)! Hier beleef je iedere dag iets nieuws, waardoor een weekje weg als een reis van drie weken aanvoelt. Zo sta je de ene dag in een 2000 jaar oud Romeins theater en drijf je de dag erna op de Dode Zee. Kinderen zijn dol op de jeepsafari door de woestijn en in het minder bekende Dana Natuurreservaat vind je spectaculaire bergen en zeldzame dieren. En wereldwonder Petra? Dat slaan we niet over!
Ga op avontuur in Jordanië
Op zoek naar het noorderlicht in IJsland
In de herfstvakantie naar IJsland? Jazeker! In deze periode is het een stuk rustiger dan in de zomer én hebben jullie kans om het beroemde noorderlicht te zien. En hoef gaaf is het om achter een 60 meter hoge waterval langs te lopen, geisers tot wel 30 meter hoog te zien spuiten, walvissen te spotten, naar een zwart strand te gaan en een duik te nemen in een warmwaterbron? Zijn jullie al overtuigd?
Ga op avontuur in IJsland
Boek met een gerust gevoel
Willen jullie in de herfstvakantie een bijzondere familievakantie beleven? Start dan nu de voorpret en plan samen met onze gezinsreizenexperts jullie avontuur. Dit doe je bij ons met een gerust gevoel: je kunt flexibel omboeken en bij code oranje of rood krijg je je geld terug.
Lees er meer over
We denken graag mee
Willen jullie op reis en tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of vraag vrijblijvend je reisvoorstel aan. We denken graag mee!
Bel of mail ons
Vraag je reisvoorstel aan
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Travelnauts
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt inschreven via onze website of via een actie. Je kunt hier je e-mail voorkeuren wijzigen of uitschrijven.