Copy
Bekijk deze mail in je browser

Zomer

De eerste vakantievierders zijn al onderweg, de files worden korter en de zakelijke afspraken lopen ook terug: het grote zomerreces is begonnen. In Frankrijk gooien ze al jaren de boel op slot in de maand augustus, werkt prima. Het veel kleinere Nederland hakken we in drie moten, en van ergens begin juli tot begin september weet je niet wie er al dan niet weg is…

Zelf ga ik, op zijn Frans, de maand augustus op pad, en ga ik me voorzichtig voorbereiden op een spannend en vol najaar.

‘Oud zeer’

Voor mij persoonlijk is de afronding van een nieuw boek de grootste happening. Op 28 oktober, de dag voor mijn verjaardag, wordt ‘Oud zeer’ ten doop gehouden. Een iets minder persoonlijk boek dan ‘Gevoelsarm’, maar wel in het verlengde daarvan. Het thema zit goed in de titel, denk ik: wat is er vroeger wel (of niet) gebeurd waar we in ons volwassen leven nog onder lijden? De ondertitel moet het verder verduidelijken: ‘Over vroeger dat nog pijn doet’. En uiteraard zal het in dat boek ook gaan over de manieren daar goed mee om te gaan…

Op de agenda

Optredens komen weer in september. Op 28 september in de Run2Day-winkel in Zwolle. Meer info over de voorstelling vind je hier. Op 30 september in Theater de Nieuwe Regentes in Den Haag. Meer info over de voorstelling vind je hier

En zoals altijd is er in september de cursus Runningtherapie op Vlieland, waar je een leuk weekeinde aan kunt plakken… Te ver weg? In november zitten we in Groesbeek, de details van alle cursussen vind je op www.runningtherapie.nl 

Van 3 t/m 8 oktober geven Robert Bridgeman en ik onze tweede trainingsweek in Zuid-Frankrijk, waarin we bruggen proberen te slaan tussen de traditionele (of conventionele?) behandeling van psychisch leed en de holistische therapie die Robert als vertrekpunt heeft. Waarbij lichaamswerk een veel prominentere plaats heeft. De week is vooral bedoeld voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in zichzelf en hun werk als coach, trainer of therapeut. Meer weten?
Hier vind je er meer informatie over.

De Balanskliniek

Het bedrijf Balanskliniek is er nu echt, een bv, gevestigd op onze prachtlocatie Huis Leyduin in Vogelenzang. De nieuwe website kan ieder moment worden gelanceerd. Mijn zakenpartner en vriend Rob Theunissen kun je leren kennen in de podcast ‘Balanskliniek’, die groeit en bloeit met inmiddels meer dan 80.000 downloads.

Check Spotify of Apple of beluister ze hier voor onder meer gesprekken met uiteenlopende auteurs van non-fictie over gezondheid, zoals William Cortvriendt, Aline Kruit en Koen de Jong.


Bedankt voor het lezen weer, mooie zomerweken en tot begin september!

Bram's blog


Een selectie:

 

Missie

4 juni 2022

Je kent die vraag wel: wat is je missie? Ik heb het nooit precies begrepen. Ik voelde me wel een man met een missie, maar welke precies? En toen gebeurde er iets vreemds..
 

Relatiebreuk

11 juni 2022

In mijn vroegere liefdesrelaties heb ik vaak gedreigd er mee op te houden. ‘Als jij…’ enzovoort, riep ik dan vol emotie.


Aline Kruit over het belang van slaap

21 juni 2022

In gesprek (podcast) met arts Aline Kruit over hoe belangrijk het is om goed te slapen.

 

Oorlog en psyche

22 juni 2022

Column van Bram in Plus Magazine – juni 2022.

 

In gesprek met William Cortvriendt over gezonde leefstijl

6 juli 2022 

In gesprek (podcast) met William -Hoe word je 100- Cortvriendt.


Naar Bram's blog

Bram op twitter
Bram op faecebook
Instagram
LinkedIn
Bram's website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brambakker.com · Noordhollandstraat 59 · Amsterdam, 1081 AS · Netherlands