Copy
Bekijk deze mail in je browser


Succes Oud zeer

De laatste nieuwsbrief van dit jaar alweer…

En nog steeds staat mijn leven volledig in het teken van ‘Oud zeer’: het boek staat al weken heel hoog in de bestsellerlijst, en er zijn al meer dan 15.000 exemplaren verkocht. Dat had ik nooit durven hopen. Een interview in het programma Nieuwsweekend op Radio 1 droeg hier flink aan bij.
Je kan het interview hier terugluisteren.

Ook het luisterboek komt eraan!

Oud zeer-sessie

Op mijn website kun je ook een ‘Oud zeer-sessie’ boeken: op een prachtige locatie (Huis Leyduin in Vogelenzang) zoomen we samen in op de dingen van vroeger die je in het hier en nu nog kwellen. Het zijn tot nu toe prachtige ontmoetingen, zonder uitzondering. Het stellen van een diagnose is nooit het doel, dat mag een oud-psychiater ook niet, maar meedenken over het omgaan met ‘vroeger dat nog pijn doet’ vind ik een heel dankbare bezigheid.

Boek hier een Oud-zeer sessie.

Theater

Het theatercollege ‘Balansfabriek’ is nog vijf keer geprogrammeerd in 2023.
In januari twee keer: op 14 januari in het Parochiehuis in Delden (tickets) en op 27 januari in Wesopa in Weesp (tickets).

In de agenda zie je alle resterende data

Ook in januari: special events! In chronologische volgorde:

  • Maandag 9 januari: met verslavingsexpert Arold Langeveld in boekhandel Paagman in Den Haag over onze boeken. Toegang is gratis maar graag aanmelden (dat kan hier).
  • Dinsdag 10 januari: het eerste event dat de Balanskliniek zelf organiseert, een avond voor mannen van 50-plus met als thema: ‘Kwetsbaarheid is kracht.’ Kaarten.
  • Donderdag 19 januari: een interview over ‘Oud zeer’ in boekhandel Boomker in Haren (Gr.). Meer informatie.
  • Donderdag 26 januari: ‘Een warm bad voor oud zeer.’ In het Eemklooster in Amersfoort organiseren we een zeer bijzondere bijeenkomst rond het thema ‘Oud zeer’, met muziek, eten en drinken. Kaarten.
  • Vrijdag 27 januari is een trainingsdag voor professionals: de Balansdag van Into Academy: ‘Hoe (over)leef ik 2023? Het programma en kaarten.

Balanskliniek


Nog niet genoeg? Kijk op www.balanskliniek.nl waar dag-in-dag-uit wordt gewerkt aan het platform waar ‘andere zorg’ is te vinden.

Nieuwe zorgprofessionals die zich willen aansluiten zijn altijd welkom… Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Blog


Een selectie columns sinds de vorige nieuwsbrief. 


Bram bij Oranjewinter

24 november 2022

Bram schoof aan bij het programma Oranjewinter.
 

Succes is geen pleister

3 december 2022

Het verlangen dat mijn succes de pijn van vroeger zou verdoven was ik me het grootste deel van mijn leven niet eens bewust.


De zorg voor mensen met mentale problemen zit op een dood spoor

12 december 2022

Steeds meer mensen gebruiken medicatie waar ze niet meer vanaf kunnen, terwijl het effect te wensen over laat. Als je bent geïnteresseerd in de meer theoretische achtergrond van ‘Oud zeer.'
 

Naar het blog

Podcast De Balanskliniek

 

Sinds de vorige nieuwsbrief waren te gast Loes Vork (over psychotherapie), Ton F. van Dijk (journalist), de dochters van Bram Vermeulen. Iedere woensdagochtend is er een nieuw gesprek

Bekijk hier het overzicht
 

Bedankt voor het lezen weer, ik wens iedereen fijne feestdagen en een ontspannen begin van 2023. Tot volgend jaar!

Bram op twitter
Bram op faecebook
Instagram
LinkedIn
Bram's website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brambakker.com · Noordhollandstraat 59 · Amsterdam, 1081 AS · Netherlands