Copy
Bekijk deze mail in je browser


Herdruk Oud zeer

De feestdagen naderen, en het wordt iets rustiger. De enorme aandacht voor ‘Oud zeer’ heeft me compleet verrast. Eerst bestelden ruim 2000 (!) mensen het boek via mijn website, daarna vloog het ook nog eens de winkels uit. De eerste druk van 6000 exemplaren raakt al op, er is een herdruk onderweg om het leverbaar te houden als Sinterklaas- of Kerstcadeau…


Bestel je het boek via mijn website, dan steun je nog steeds Stichting Run4Schools, en help je township-kinderen bij Kaapstad. Check alsjeblieft eens de website, en draag misschien zelf ook nog iets bij: www.run4schools.nl

Theater

Na donderdag 24 november, het Kennemertheater in Beverwijk, is er geen theatercollege ‘Balansfabriek’ meer dit jaar. Wil je last minute nog komen? Koop hier dan nog een kaartje.

Podcast De Balanskliniek

 

De podcast Balanskliniek trekt steeds meer luisteraars! We naderen nu al 150.000 downloads… De beroemdste gast tot op heden was Marco van Basten, maar dat (hoe bekend je bent)  is niet bepalend voor de kwaliteit. Als je je abonneert krijg je iedere week een melding over een nieuw gesprek…

Sinds de vorige nieuwsbrief kwamen aan bod: Wim Tilburgs (ervaringsdeskundige), Cees Stegenga (psycholoog), Marco van Basten (ex-voetballer) en Loes Vork (communicatiestrateeg). Iedere woensdagochtend is er een nieuw gesprek

Bekijk hier het overzicht

Balanskliniek


En dan nog iets heel belangrijks, voor mij persoonlijk, en voor iedereen die wil dat we de zorg anders gaan inrichten: het platform www.balanskliniek.nl staat live. We krijgen al heel veel goede respons, en willen nu vooral het zorgaanbod zo groot mogelijk maken. Dus: ben jij een bekwame zorgverlener? Meld je dan aan!

De zorgconsumenten gaan we de komende tijd vooral content bieden: boeken, podcasts en events. Denk bij dat laatste aan speciale lezingen of workshops. Zo bieden we al open dagen om bekend te raken met Familieopstellingen, samen met www.jansenvansetten.nl. Op de hoogte blijven van de snelle ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Blog


Een selectie columns sinds de vorige nieuwsbrief. 

 

Met vergeven verdwijnt niet alles, iets goedmaken vereist meer dan excuses

27 oktober

Mirjam Vriend en Bram Bakker corresponderen maandelijks over de geestelijke gezondheid. 
 

Ton F. van Dijk in gesprek met Bram Bakker

16 november

Na een podcast opname voor de Balanskliniek waarin Bram de journalist Tom F. van Dijk interviewt, worden de rollen omgedraaid.


Mijn ouders willen mij nooit meer spreken

19 november

Bram werd geïnterviewd door de Telegraaf over o.a. de breuk met zijn ouders. Ook zijn laatste boek ‘Oud zeer’ komt uitgebreid aan de orde. 
 

‘Oud zeer! Wat moet je er mee?’

19 november

Psychiater Bram Bakker sprak in de Hillegondakerk te Rotterdam met Dineke van Kooten over zijn net uitgekomen boek ‘Oud zeer’.

 

De keerzijde van het sterrendom

21 november

Laten we te midden van alle opwinding over DWDD ook nog even proberen iets verder te kijken dan het wangedrag van hoofdverdachte Matthijs van N.


Naar het blog

Oud zeer-sessie vanaf eind december

De komende maand ga ik heerlijk een paar weken naar Bali, een beetje bijkomen van hectische maanden. Vanaf 27 december ben ik weer beschikbaar voor de ‘Oud zeer-sessies’, die je wel alvast kunt boeken. Boek hier een Oud-zeer sessie.


Bedankt voor het lezen weer, en tot eind december!


Bram

Bram op twitter
Bram op faecebook
Instagram
LinkedIn
Bram's website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brambakker.com · Noordhollandstraat 59 · Amsterdam, 1081 AS · Netherlands