Copy

Påske i Belle

PÅSKEUDSTILLING

ÅBENT ALLE PÅSKEDAGE KL. 11-16

I Jylland er der stolte traditioner for kunstudstillinger i påsken. I Belle holder vi naturligvis denne tradition i hævd. Her er åbent alle påskedage kl. 11 – 16 og vi giver gerne en kop kaffe. Op til påske får vi altid mange nye værker fra de fleste af vore kunstnere. Vi skifter ud og hænger om i galleriet, så der altid ved denne lejlighed er noget nyt og spændende at komme til Belle efter.

Også vores nye afdeling for kunsthåndværk og brugskunst byder på mange interessante nyheder. I tæppeafdelingen er der også mange nye og interessante ting at kigge nærmere på.

Eksempelvis har vi netop åbnet en helt ny afdeling for Kelimtæpper. Samtidig byder Belle på en fantastisk natur, som vi og vores gæster har stor glæde af at betragte. Ikke mindst årstidernes skiften er fascinerende, og foråret er fantastisk smukt og positivt at betragte.
I påskedagene får vi også besøg af Camilla Behnke fra Smilla’s som kommer og viser nogle fine blomsterdekorationer med påsken som tema. Skærtorsdag og påskesøndag vil hun være her med en workshop (hvis vejret tillader det.) Begge dage fra kl. 11 – 16.

Camilla Behnke, alias ”Smilla” har arbejdet med blomster i mere end 20 år. De sidste 8 år som selvstændig blomsterdekoratør med blomsterbutikken Smilla´s. For godt et år siden vendte hun konceptet på hovedet og lavede Smilla´s om til et blomsterværksted. Herfra servicerer hun både private og erhvervskunder. Derforuden, rejser hun rundt i Danmark som freelance dekoratør, og hjælper de butikker som har brug for hendes hjælp og ekspertise.

Velkommen til Påske i Belle.
Besøg vores hjemmeside klik her
HUSK, AT DU KAN FØLGE OS PÅ FACEBOOK
VED AT ”SYNES GODT OM” BELLE ART & RUGS HER
Vejlevej 145 ∙ 7140 Stouby ∙ Tlf. 75 89 73 70
info@belle.dkwww.belle-art.dk
Copyright © 2019 Belle, All rights reserved.


Vil du have nyhedsbrevet på en anden e-mail, eller afmelde nyhedsbrevet?
Så kan du Opdatere din profil eller Afmelde dig nyhedsbrevet.