Copy
31. august 2022


Som ny leder kan du føle dig lidt alene hjemme på posten til at begynde med. Måske tænker du endda, at sådan skal det være - du skal jo lige lære det. Siden 2015 har jeg bl.a. coachet nye ledere og chefer, som er medlem af HK Kommunal, og det er blevet til en del med tiden. 110 medlemmer af HK Kommunal, som arbejder i kommuner og regioner i hele landet, har allerede benyttet sig af et coachingforløb med mig. Tina Juul Rasmussen, journalist og redaktør af magasinet Offentlig Ledelse har for nyligt interviewet mig om mit arbejde som ledelsesrådgiver. Det er der kommet en artikel ud af 'Vi har en tendens til at tro, at vi skal bøvle med ledelse alene'

Som ledelsesrådgiver/coach for en række forskellige organisationer er jeg bevidst om at stille de rigtig gode og skarpe spørgsmål, som skaber refleksion og værdi for dig, så du finder din vej og træffer de rigtige beslutninger. Mit mål er, at samtaler og ledelsesforløb opleves værdiskabende og effektfulde for dig og organisationen. Du kan læse mere om mine coachingforløb Ledelse & organisation og Trivsel & dit personlige lederskab her.

Indflydelse i arbejdet er vigtigt for den mentale sundhed og trivsel

Man ved, at lav indflydelse i arbejdet er forbundet med en øget risiko for dårligt psykisk velbefindende og depression. 
Forskerne Malene Friis Andersen, Ph.D. og cand.psych, og Ida Huitfeldt Madsen, seniorforsker på Det Nationale Forskningscenter på Arbejdsmiljø m.fl. har set på, hvorfor indflydelse har så stor betydning for medarbejdernes mentale sundhed, og hvordan indflydelse egentlig opfattes. Der er forskellige typer af indflydelse og positive følger af disse. Læs mere om forskningsprojektet 'Influence at work is a key factor for mental health - but what do contemporary employees in knowledge and relational work mean by "influence at work"?her.
Fokus på mental sundhed

I år fejres Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 rundt om på arbejdspladserne i Danmark. To organisationer, som jeg skal samarbejde med har valgt at ansøge Velliv Foreningen om 10.000 kr. til at fejre dagen. Det drejer sig om et samarbejds- og AMU-udvalg på en uddannelsesorganisation, hvor fokus er på 'Vi styrker vores samarbejde i arbejdsfællesskabet' samt en offentlig organisation, der ønsker at sætte spot på 'Vi styrker vores samarbejde, kommunikation og trivsel i arbejdsfællesskabet'.

Hvis du tænker, at I også vil fejre Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 på din arbejdsplads, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Måske vi kan finde ud af noget sammen?
Hvis jeres kalender er booket op med andre opgaver i uge 41, kan vi sammen finde en anden dag i den kommende tid, hvor vi sammen sætter fokus på mental sundhed i jeres organisation. 

Hvis I kunne være interesseret i at ansøge om puljemidler fra Velliv Foreningen, hjælper jeg gerne med at udarbejde en prækvalifikation og ansøgning sammen med jer. Læs mere her. Næste ansøgningsfrist hos Velliv Foreningen er den 6. januar 2023 kl.23.59. 
Tak fordi du gav dig tid til at læse nyhedsbrevet! 

Ring til GLIFBERG PROCESSER på mobil 20213515 eller send en mail til kontakt@glifbergprocesser.dk, så finder vi ud af, hvad der er behov for at arbejde videre med i jeres arbejdsfællesskab.
Bedste hilsner
Birgitte 

Din professionelle ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent som arbejder med at skabe bro mellem forskning og praksis, der fremmer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle. 

Du kan læse de tidligere nyhedsbreve her
Følg med på Facebook, hvor GLIFBERG PROCESSER fortæller om arbejdsfællesskaber
Følg GLIFBERG PROCESSER på Twitter
Læs mere om GLIFBERG PROCESSER på hjemmesiden
Kontakt GLIFBERG PROCESSER her
Følg GLIFBERG PROCESSER på Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 GLIFBERG PROCESSER, All rights reserved.

Vores email er: 
kontakt@glifbergprocesser.dk

Ønsker du at ændre dine nyhedsbreve?
Du opdaterer dine oplysninger eller slettes fra listen her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GLIFBERG PROCESSER · Gunnekær 28 · Rødovre 2610 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp