Copy
10. maj 2022

De seneste par år har skabt nye måder at samarbejde på. Det er blevet til flere hjemmearbejdsdage for medarbejderne i mange organisationer, som har gjort, at grænserne mellem privatliv og arbejdsliv er blevet mere flydende. Måske har I som organisation brug for hjælp til, hvordan I samarbejder om at fastlægge nye trygge rammer for arbejdslivet, så I kan trives med at være effektive? Måske har I behov for at se nærmere på det hybride arbejdsliv - og hvad det kalder på af ny ledelse? Lad os få en snak om jeres behov.

Kan vi lige få kammertonen? 

Jesper Kristiansen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) peger på i nyt forskningsprojekt om etisk infrastruktur, at det er vigtigt at klæde medarbejderne og ledere bedre på til at reagere på negative handlinger, som nogen gange kan opstå i et arbejdsfællesskab. Det kan være, at nogle medarbejdere ikke føler sig inkluderet pga. omgangstonen, som andre medarbejdere oplever som helt naturlig.
Læs artiklen om NFAs forskningsprojekt 'God tone - fra krænkende handlinger til godt kollegaskab' i Magasinet Arbejdsmiljø 3/2022

Udviklingsworkshop for ledere og medarbejdere
 

Jeg har plads i kalenderen til at støtte op om en god dag i jeres organisation, når det bliver uge 41, og hele Danmark markerer Danmarks Mentale Sundhedsdag med forskellige initiativer rundt om i landet. Jeg er allerede hyret til at facilitere en temadag om samarbejde, kommunikation og trivsel i arbejdsfællesskabet. Læs mere her.
Jeg tilbyder også udviklingsworkshops, som omhandler stress og mistrivsel i arbejdsfællesskabet. Læs mere om workshoppen her, eller kontakt mig hvis I har helt særlige ønsker, så vi sammen kan tilrettelægge en udviklingsworkshop eller noget andet på Danmarks Mentale Sundhedsdag.

På GLIFBERG PROCESSERS hjemmeside kan du se en samlet liste over mine konsulentydelser. Surf ind og bliv inspireret til, hvordan vi sammen kan skabe mere trivsel. Du finder listen over konsulentydelser her.
Tak fordi du gav dig tid til at læse nyhedsbrevet!
Du kan læse de tidligere nyhedsbreve her

Ring til GLIFBERG PROCESSER på mobil 2021 3515 eller send en mail til kontakt@glifbergprocesser.dk, så finder vi ud af, hvad der er behov for at arbejde videre med i jeres arbejdsfællesskab.
Bedste hilsner
Birgitte 

Din professionelle ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent som arbejder med at skabe bro mellem forskning og praksis, der fremmer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle. 
Følg med på Facebook, hvor GLIFBERG PROCESSER fortæller om arbejdsfællesskaber
Følg GLIFBERG PROCESSER på Twitter
Læs mere om GLIFBERG PROCESSER på hjemmesiden
Kontakt GLIFBERG PROCESSER her
Følg GLIFBERG PROCESSER på Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 GLIFBERG PROCESSER, All rights reserved.

Vores email er: 
kontakt@glifbergprocesser.dk

Ønsker du at ændre dine nyhedsbreve?
Du opdaterer dine oplysninger eller slettes fra listen her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GLIFBERG PROCESSER · Gunnekær 28 · Rødovre 2610 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp