Copy
1. juli 2022

I dag fejrer jeg, at det er 8 år siden, at GLIFBERG PROCESSER blev etableret som firma. Det er nu blevet til 8 år, hvor jeg har udfoldet min drøm om at være chef i mit eget firma. Jeg vil gerne bruge denne anledning til at takke alle kunder og gode samarbejdspartnere, som jeg har arbejdet sammen med gennem alle årene. 

Jeg glæder mig til fortsat at hjælpe organisationer, ledere og medarbejdere fremad mod sunde arbejdsfællesskaber ved at designe og facilitere processer og livgivende coachingforløb for ledere indenfor forandringer, trivsel og arbejdsmiljø.
Mine arbejdsdage er alsidige, og jeg sætter stor pris på at hjælpe med at skabe trygt arbejdsmiljø i organisationer, og at støtte ledere på de danske arbejdspladser.

Jeg går nu på velfortjent sommerferie i uge 28, 29 og 30. Min egen feriestrategi er at undlade at holde møder et par dage op til ferien, at få ryddet op på skrivebordet og i mailboxen. Når jeg vender tilbage til kontoret fra ferien, har jeg sørget for ikke at planlægge møder på min første arbejdsdag, så jeg kan holde rigtigt fri under min ferie og starte roligt op igen. På den måde varer restitutionen og oplevelsen af at komme ned i gear under ferien lidt længere. 
Beløn dit hoved, krop og sind

Den seneste tid har jeg haft fokus på vejrtrækning gennem næsen, som en vigtig del af at være i balance og skabe ro i kroppen og hovedet. Ved naturlig og bevidst vejrtrækning belønnes din krop, hoved og sind. Der findes mange gode vejrtrækningsøvelser, som er gode at lære, som en del af en strategi for at modvirke stress og uro.
Fokus på vejrtrækning kan give ro i pressede situationer, og kan give mental afslapning i løbet af dagen.
På arbejdet kan ubevidst og overfladisk vejrtrækning føre til manglende ro, og kan i værste fald føre til dårlige beslutninger. Husk derfor, at det er en vigtig del af jeres arbejdsdag at have fokus på, om I har bevidst og naturlig vejrtrækning. 
 

Sammen om ligestilling i arbejdsfællesskabet


I fagforeningen DJØF har man netop udgivet 'Forskelsbehandling på jobbet er hverdagskost for kvinder'. Her undersøges i hvilken grad erhvervsaktive mænd og kvinder oplever at være udsat for forskelsbehandling på jobbet, for eksempel i forhold til udviklingsmuligheder, opfordring om at søge forfremmelser, fordeling af arbejdsopgaver m.v. Og om der ses at være forskel på mænd og kvinders muligheder for at komme til orde og at blive taget alvorligt. Læs DJØF's undersøgelse her.

Når LAB22 d. 3. oktober 2022 i Nyborg løber af stablen, afholder jeg workshop nr. 101 under titlen ’Bæredygtig udvikling og ligestilling mellem kønnene – er vi mon godt på vej?’. I min workshop ser vi nærmere på, hvordan bæredygtig udvikling og ligestilling mellem kønnene hænger sammen med magt, krænkelser – og måske også psykologisk sikkerhed.
Målgruppen for workshoppen er ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter, HR-medarbejdere, politikere m.m. Læs mere om workshoppen ’Bæredygtig udvikling og ligestilling mellem kønnene – er vi mon godt på vej?’ her.

I er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at sætte spot på emnet ’Sammen om Ligestilling i arbejdsfællesskabet’ i jeres egen organisation. Jeg designer gerne en udviklingsworkshop, som er tonet til netop jeres behov.
Tak fordi du gav dig tid til at læse nyhedsbrevet! Og rigtig god sommerferie!

Du kan læse de tidligere nyhedsbreve her

Ring til GLIFBERG PROCESSER på mobil 2021 3515 eller send en mail til kontakt@glifbergprocesser.dk, så finder vi ud af, hvad der er behov for at arbejde videre med i jeres arbejdsfællesskab.
Bedste hilsner
Birgitte 

Din professionelle ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent som arbejder med at skabe bro mellem forskning og praksis, der fremmer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle. 
Følg med på Facebook, hvor GLIFBERG PROCESSER fortæller om arbejdsfællesskaber
Følg GLIFBERG PROCESSER på Twitter
Læs mere om GLIFBERG PROCESSER på hjemmesiden
Kontakt GLIFBERG PROCESSER her
Følg GLIFBERG PROCESSER på Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 GLIFBERG PROCESSER, All rights reserved.

Vores email er: 
kontakt@glifbergprocesser.dk

Ønsker du at ændre dine nyhedsbreve?
Du opdaterer dine oplysninger eller slettes fra listen her






This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GLIFBERG PROCESSER · Gunnekær 28 · Rødovre 2610 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp