Copy

NYHEDSBREV 3-2020

Sommerferien nærmer sig...


og det gør 1.juli også, hvor GLIFBERG PROCESSER så dagens lys for 6 år siden.

Jeg er stolt og glad for, at det er lykkedes at skabe et arbejdsliv, som skaber mening og værdi for mig. Jeg føler mig privilegeret over at møde så mange spændende og kompetente mennesker på min vej. Ligesom det er fantastisk fortsat at bidrage til at skabe gode processer og resultater, som bidrager til et sundere arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere. Hvor kerneopgaven er udgangspunktet, og der samtidig arbejdes for stærke arbejdsfællesskaber, hvor mental sundhed og forebyggelse af mentale sundhedsudfordringer er i fokus.

Tak til jer alle!

Brug af eksterne konsulenter

Regeringen og kommunerne har indgået en aftale om at minimimere antallet af brugen af eksterne konsulenter de kommende år. Det kan få betydning for sådan en som mig, der har et lille konsulenthus, som ikke har mulighed for fx at byde på større udbud.

Jeg er tilhænger af, at de offentlige midler anvendes bedst muligt i fællesskabet. Samtidig tænker jeg også, at chefer og ledere forsat har behov for ekstern sparring, uagtet om de kommer fra den offentlige eller private sektor. Mange større virksomheder og kommuner/regioner har deres egne HR-afdelinger med interne HR-konsulenter, som løser mange opgaver super godt. Dog skal man være opmærksom på, at systemer har det med at lukke sig om sig selv - autopoesis - og det kan få konsekvenser på den lange bane.

Chefer og ledere har behov for at kunne tale fortroligt med en udenforstående, som har stor viden om feltet men ikke er en del af organisationen. Chefer og ledere har ikke altid glæde af at tale med en intern HR-konsulent eller indgå i et procesforløb med denne. Alene af den grund, at de måske ikke har tillid til, om der er fortrolighed, og de ikke kan være sikre på, hvad der rapporteres videre i systemet.

Min opfordring er derfor, at I stadig bruger en ekstern ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent som mig, som kan tilbyde noget andet end de interne HR-konsulenter. Min størrelse gør, at jeg kan være meget mere fleksibel og indgå i samarbejder, som direkte målrettes jeres behov her og nu.
 
 

Danmarks Mentale Sundhedsdag den 8.oktober 2020 - uge 41


Sidste år fik flere virksomheder midler til at sætte fokus på mental sundhed fra Velliv Foreningen. Det var en succes, og vi havde nogle gode arrangementer sammen.

I år er der igen åbnet op for at søge op til 10.000 kr. til at gøre noget på arbejdspladsen på Danmarks Mentale Sundhedsdag, torsdag den 8.oktober 2020 eller på en af de andre dage i uge 41.


Jeg kan ligesom sidste år tilbyde at afholde workshop/temadage indenfor temaerne stress, samarbejde/kommunikation, arbejdsglæde samt forandringer/organisationsændringer.

Hvis I gerne vil styrke arbejdsfællesskabet og forebygge mentale sundhedsudfordringer, så lad mig hjælpe jer med at udarbejde en ansøgning til
Velliv Foreningen. Ansøgningsfristen er den 28.august 2020. Kontakt mig nu - og ellers når du er tilbage fra ferie i august.

Læs mere her
 

Er det tid til den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV) hos jer?


GLIFBERG PROCESSER tilbyder at hjælpe jer med en dialogbaseret arbejdspladsvurdering.

Giv et kald på mobil 20213515 eller send en mail på kontakt@glifbergprocesser.dk og så finder vi ud af, hvad der er behov for at arbejde med i jeres arbejdsfællesskab, og hvordan arbejdspladsvurderingen kan ske.
Du og din familie ønskes en fantastisk sommer - og ferie...

Bedste hilsner
Birgitte
Din ledelsesrådgiver som arbejder med at skabe brobyggende arbejdsmiljørådgivning mellem forskning og praksis, der fremmer mental sundhed og sundt arbejdsmiljø.

Tak for at du gav dig tid til at læse Nyhedsbrevet!
Følg GLIFBERG PROCESSER på Twitter
Følg med på Facebook, hvor GLIFBERG PROCESSER fortæller arbejdsfællesskaber
Læs mere om GLIFBERG PROCESSER på hjemmesiden
Kontakt GLIFBERG PROCESSER her
Følg GLIFBERG PROCESSER på Instagram
LinkedIn
Copyright © 2020 GLIFBERG PROCESSER, All rights reserved.

Vores email er:
kontakt@glifbergprocesser.dk

Ønsker du at ændre dine nyhedsbreve?
Du kan opdatere dine oplysninger eller slettes fra listen her.

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GLIFBERG PROCESSER · Gunnekær 28 · Rødovre 2610 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp