Copy
15. Februar 2022


Lad dine medarbejdere blive klogere

Både ledere og medarbejdere kan blive klogere ved at få indsigt i egen adfærd, da det vil bidrage til et bedre samspil med andre i teamet. Vi motiveres forskelligt, har forskellige behov og prioriteter i relation til andre.

Skab succes til glæde og gavn for ledelse, medarbejderne og arbejdsfællesskabet ved hjælp af persolog® Personfaktor Modellen D.I.S.K, som er et internationalt anerkendt og videnskabeligt dokumenteret læringsinstrument. Personfaktor Modellens styrke er, at den omsætter fokus på mål og tilpasning af adfærd til succesfuld praksis.

GLIFBERG PROCESSER har autorisation til at benytte persolog® Personfaktor Modellen i samarbejdet med dig og din organisation.
Læs mere om de 4 adfærdsdimensioner og 20 adfærdsmønstre i modellen her  - og kontakt mig for komme i gang med persolog® i din virksomhed. 
Gør det, selvom du er nybegynder
Professor Lars L. Andersen er kommet med en opmuntrende konklusion i forbindelse med forskningsprojektet ’Sund og sikker hele arbejdslivet’ som er støttet af Arbejdsmiljøforskningen (AMFF). ”Kan man ændre arbejdskulturen, så medarbejderne får stærkere kroppe, kan vi potentielt også mindske sygefraværet…For at det skal lykkes i praksis på længere sigt, handler det meget om at fremme kultur med gode vaner”, forklarer Lars L. Andersen. 100.000 danskere har deltaget i undersøgelsen.

Med tydelig opbakning fra ledelsen fx ved at lægge daglig træning i form af småøvelser ind i arbejdskalenderen - gerne som en fælles aktivitet i løbet af dagen - kan sygefraværet potentielt mindskes med 13%.
Du kan læse mere om forskningsprojektet 'Sund og sikker hele arbejdslivet' her. 
 
Puljer giver bedre vilkår for medarbejdere
I øjeblikket faciliterer GLIFBERG PROCESSER projektet 'Vi tager ansvar for vores arbejdsmiljø og trivsel', som du kan læse om her. Projektet er støttet af puljemidler fra Velliv Foreningen.
Velliv Foreningens pulje støtter projekter, som fremmer mental sundhed på arbejdspladsen. Private virksomheder kan modtage op til 50.000 kr. fra Velliv Foreningen. Der er ansøgningsfrist 21. april 2022 kl. 23.59.

Også som suppleant i bestyrelsen for brancheforeningen Arbejdsmiljørådgiverne er jeg med til at sætte godt arbejdsmiljø på dagsordenen i Danmark. Arbejdsmiljørådgivernes bestyrelsesformand, Jan F. Steenhard, har skrevet et godt debatindlæg om puljer i A4 Arbejdsmiljø: 'Staten betaler, så hvorfor vil virksomhederne ikke have bedre vilkår for medarbejderne?'. Læs debatindlægget her.

Måske vi skal samarbejde om at få sendt en puljeansøgning afsted?

 
Tak fordi du gav dig tid til at læse nyhedsbrevet!

Ring til GLIFBERG PROCESSER på mobil 2021 3515 eller send en mail til kontakt@glifbergprocesser.dk, så finder vi ud af, hvad der er behov for at arbejde videre med i jeres arbejdsfællesskab.

Bedste hilsner

Birgitte 

Din professionelle ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent som arbejder med at skabe brobyggende arbejdsmiljørådgivning mellem forskning og praksis, der fremmer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle. 
Følg med på Facebook, hvor GLIFBERG PROCESSER fortæller om arbejdsfællesskaber
Følg GLIFBERG PROCESSER på Twitter
Læs mere om GLIFBERG PROCESSER på hjemmesiden
Kontakt GLIFBERG PROCESSER her
Følg GLIFBERG PROCESSER på Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 GLIFBERG PROCESSER, All rights reserved.

Vores email er: 
kontakt@glifbergprocesser.dk

Ønsker du at ændre dine nyhedsbreve?
Du opdatere dine oplysninger eller slettes fra listen her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GLIFBERG PROCESSER · Gunnekær 28 · Rødovre 2610 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp