Copy

NYHEDSBREV 4-2021

Jeg fejrer 7 års fødselsdag!

 
Sommerferien nærmer sig, og i dag er det 7 år siden, jeg gik i luften med GLIFBERG PROCESSER.  Det er noget af en rejse, jeg har været på gennem årene. Spændende, udfordrende, livgivende og meget meningsfuldt. 
Jeg vil starte med at takke alle jer gode folk, som har bakket op og udvist tillid til mig undervejs.

En særlig tak til alle mine kunder som har givet mig mulighed for at komme tæt på jeres praksis og lade mig bidrage og være brobyggende med nye forskningsperspektiver på ledelse og arbejdsmiljøet hos jer. Det er guld værd og er til stadighed meget meningsfuldt for mig.

Det er også i denne uge, jeg har været inviteret til at deltage i HRvidens podcast #45 Trivselssamtaler i teamet. Her drøfter min gode samarbejdspartner Bettina Prühs og jeg, hvad trivselssamtaler er, og hvorfor vi skal holde dem på arbejdspladsen. Vi taler om, hvordan du sikrer, at de bliver gode, trygge og produktive. Det gør vi med afsæt i 10 punkter til at sikre den gode trivselssamtale i teamet. Du kan høre vores podcast her


 

"Building back to the Better"


A4Arbejdsmiljø bragte 9.juni mit debatindlæg "Nu skal vi lære af coronakrisen - og forskning skal hjælpe os på vej". Her skriver jeg bl.a. om forskningsprojektet MESA-projektet, og hvordan jeg som brobygger bidrager med at skabe bro mellem praksis og forskning indenfor arbejdsmiljø og mental sundhed. Jeg kommer bl.a. ind på de 3 læringsmodeller: Brud, Fremkaldervæske og Dobbeltloop læring. Fokus er på "Building Back to the Better" fremfor at tro, at vi kan komme tilbage til noget, der var engang før corona. Vi er et andet sted i dag. Hvis du er nysgerrighed på at vide mere, så læs her
Det er muligt at få op til 10.000kr. til jeres arbejdsplads, hvis I sender en ansøgning afsted til Velliv Foreningen.  Pengene kan bruges til at afholde en temadag/workshop på Danmarks Mentale Sundhedsdag i oktober 2021.
Ansøgningsfristen er senest 23.august, og der gives svar på ansøgningen 7.september 2021.
Der kan søges op til 10.000 kr. for perioden 9.-17.oktober 2021, begge dage inklusiv.
 
Der kan være forskelligt fokus på dagen alt efter jeres behov. Her er nogle temaer, som Velliv Foreningen støtter:
  • Genstart efter corona
  • Arbejdsglæde
  • Stress
  • Kommunikation og samarbejde
  • Organisationsændringer
  • Andre temaer
Jeg hjælper gerne med at udforme en ansøgning sammen med jer, så kontakt mig endelig, hvis I og jeres arbejdsplads også vil bakke op om Danmarks Mentale Sundhedsdag i oktober.
 

 

Beskæftigelsesministeren deltager - gør du?


På Arbejdsmiljøkonferencen AM:2021 åbner Peter Hummelgaard om mandagen med Politik og strategi i arbejdsmiljøindsatsen. Bagefter deltager han på Arena 1 med Anne Honoré Østergaard (V), Christian Juhl (Ø) m.fl. under emnet Arbejdsmiljøstrategi og -politik. Lyt til oplæggene og tilmeld dig AM:2021. http://www.bamr.dk/am2021/program/ Det hele sker sammen med andre arbejdsmiljøprofessionelle, ledere og AMRer, som også interesserer sig for arbejdsmiljø den 29.-31.august 2021 på Hotel Nyborg Strand, se her.

Jeg deltager selv på AM:2021, hvor jeg afholder udviklingsworkshop nr. 413Hvad kan TRIO og MEDudvalget gøre for at fremme trivsel og mental sundhed i arbejdsfællesskaber?
I workshoppen ser vi på TRIO samarbejdet og ledelse som et helt central afsæt og udgangspunkt ift. at udvikle og vedligeholde bæredygtige og sunde arbejdsfællesskaber. Hvad skal der til, for at TRIOen bliver MEDskabende om et sundere arbejdsmiljø og fremmer mental sundhed? Hvordan går TRIOen forrest og bidrager til en kultur, hvor forebyggelse, forandringsprocesser og samarbejde er en naturlig del af praksis? Vi dykker ned i begreber som mental sundhed, ansvar, MEDansvar, MEDindflydelse og MEDbestemmelse. Hvad kan TRIO og MEDudvalget gøre for at fremme trivsel og mental sundhed i arbejdsfællesskaber.

Jeg håber, at vi ses til AM:21 i Nyborg. Du og din virksomhed kan tilmelde jer her

Hvad synes du, der skal bringes videre til vores beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard? og hvilke udfordringer oplever du der med fordel kan sættes spot på, når vi taler om fx. MED & TRIO og mental sundhed i vores arbejdsfællesskaber? send et par ord til mig, og jeg vil bringe dem videre...
 
Du og din familie ønskes en fantastisk sommer og ferie. Selv har jeg ferie i uge 27-28-29, og det glæder jeg mig meget til.

Bedste sommerhilsner
Birgitte
 
 
Din ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent som arbejder med at skabe brobyggende arbejdsmiljørådgivning mellem forskning og praksis, der fremmer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle.
Jeg hjælper jer med en dialogbaseret arbejdspladsvurdering (APV).

Giv et kald på mobil 20213515 eller send en mail på kontakt@glifbergprocesser.dk så finder vi ud af, hvad der er behov for at arbejde videre med i jeres arbejdsfællesskab.

 
Tak for at du gav dig tid til at læse Nyhedsbrevet!
Følg GLIFBERG PROCESSER på Twitter
Følg med på Facebook, hvor GLIFBERG PROCESSER fortæller arbejdsfællesskaber
Læs mere om GLIFBERG PROCESSER på hjemmesiden
Kontakt GLIFBERG PROCESSER her
Følg GLIFBERG PROCESSER på Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 GLIFBERG PROCESSER, All rights reserved.

Vores email er:
kontakt@glifbergprocesser.dk

Ønsker du at ændre dine nyhedsbreve?
Du kan opdatere dine oplysninger eller slettes fra listen her.

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GLIFBERG PROCESSER · Gunnekær 28 · Rødovre 2610 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp