Copy

Nieuwsbrief De Godin, eetbaar landschap 2018-1


Privacy wetgeving: Wil je op de hoogte blijven?

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent dat vanaf die datum in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt.
Als klant, relatie of geïnteresseerde van De Godin, eetbaar landschap heb je in het verleden een bestelling gedaan, je ingeschreven voor onze nieuwsbrief, opgegeven via onze website of op onze stand op een markt, of via een door ons gegeven workshop of cursus. Daarom sta je in ons adressenbestand en dit betekent dat wij deze nieuwsbrief sturen.
 
Vanwege de nieuwe privacywetgeving zijn we verplicht te vragen of je marketinginformatie van ons wil blijven ontvangen. Indien je je wenst af te melden voor emails, nieuwsbrieven, uitnodigingen en andere informatie, kun je dit altijd doen door een mail te sturen naar info@degodin.nl. Als alternatief kan je de knop 'unsubscribe' gebruiken onderaan deze nieuwsbrief. Je ontvangt dan geen informatie meer.
 
We zijn onze Privacy Policy momenteel aan het aanpassen, die op de website te zien zal zijn.
 
Voor meer informatie over de privacywetgeving kun je kijken op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Zomer 2018

In de zomer zijn er regelmatig workshops over eetbare wilde planten, meerjarige groenten, permacultuur, voedselbossen of zadenteelt. Heb je interesse in een dergelijk evenement, we kunnen ook op locatie een workshop verzorgen.
De Godin staat op 3 juni tussen 12-16u met een kraam met bijzondere eetbare planten op het tuinfeest op de ecologische tuin G. Borgesiuspark (achter G. Borgesiusstraat 245a) in Groningen.
Met verhalenvertellers, live muziek en rondleiding. 
Read More

Zadenlijst 2018

De Godin, eetbaar landschap heeft dit voorjaar een webwinkel ontwikkeld. De webwinkel en de zadenlijst 2018 zijn hier te bekijken. Er zijn weer nieuwe bijzondere eetbare planten aan de collectie toegevoegd.

Komende workshops

20-22 juni 2018: 

'Eetbare wilde planten' en 'Deep Ecology' op de Living Village festival in Dalfsen

30 juni 2018: 

Workshop 'Eetbare wilde planten' in Ecodorp Boekel, Boekel

15-16 september 2018: 

Weekencursus 'Eetbare vijver' in Landje van Borculo, Borculo

10-11 oktober 2018: 

Weekendcursus 'Voedselbos' in Ecodorp Bergen, Bergen

Gemeenschapsvorming

Van 2015-2017 ben ik Europees trainer geworden in gemeenschapsvorming (CLIPS). Als mede-oprichter van het ecodorpennetwerk ben ik heel enthousiast over gemeenschapsvorming. Ik ondersteun groepen in visievorming, besluitvorming, omgaan met diversiteit en conflicten en wat er meer komt kijken bij samenleven gebaseerd op gelijkwaardigheid. Heb je interesse in een dergelijke training, neem dan contact op. Voor meer informatie kijk op de CLIPS-website of de site van Ecodorpennetwerk.nl.

Copyright © 2018 de godin, eetbaar landschap, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp