Copy

Dit åndedræt

er din basis. Når kroppen bliver stresset spænder din åndedrætsmuskel, diaphragma, op. Du lukker af for dit mellemgulv, mærker ikke dig selv og mister kontakten med din krop.
Omvendt er et godt og dybt åndedræt en god beskyttelse mod en tilstand af stress. Åndedrættet får dig ned i din krop. Så du kan mærke dig selv og evt symptomer på, at du skal tage den med ro.
Denne åndedrætsøvelse giver dig god kontakt med dig selv ❤️
Træk vejret dybt og få ro på kroppen med denne øvelse, hvor du mærker dit åndedræt hele vejen rundt om ribbenene og "ned i maven".

Et overfladisk åndedræt har med stress-niveau at gøre

Når du skal yde mere eller er fanget i et tankespind, så reagerer kroppen ved at lukke ned for alt andet end overlevelse. Følelsen her bliver "jeg skal lige overstå det her" og pga stresshormonet adrenalin (og kortisol, hvis det står på igennem længere tid), mærker du ikke, når du overskrider dine grænser.
Dit åndedræt kan hjælpe dig til at mærke dig selv igen. Træk vejret dybt. Det er maven, der skal løfte sig (og ikke skuldrene).

Sæt dig med lukkede øjne og mærk luften i næseborene, ned i lungerne og "i maven". Sid i nogle minutter og vær blot opmærksom på dit åndedræt. Tænk indeni dig selv: "Jeg giver plads til mit åndedræt. Jeg giver plads til mig selv."
Nanas behandling giver dig ro og modvirker stress
Du er velkommen i min hyggelige klinik i Sepstrup.

Dejlig dag til dig ❤️

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at svare på denne mail eller ringe/sms tlf 25210675

Copyright © 2019 Nanas behandling, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp