Copy
Niet goed leesbaar? Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken.

Herbekijk het zorgdebat van Zorgnet-Icuro

Corona zette de pijnpunten van ons zorgsysteem op scherp. Bevragingen tonen dat mensen wakker liggen van de gezondheidszorg. Is de tijd eindelijk aangebroken om ons zorgsysteem krachtdadig te transformeren? Is nu de Zorg aan Zet? Herbekijk het zorgdebat van Zorgnet-Icuro met experten & opiniemakers en opiniemakers. 

 Herbekijk het debat met opiniemakers en experten 
 Herbekijk het politiek kopstukkendebat 
 Benieuwd naar de foto's van het debat? Klik hier 
 

Vul nu de derde DeZorgSamen-Barometer in

De curve van de Covid-19-pandemie evolueert in de goede richting, maar hoe gaat met de medewerkers in zorg & welzijn en de mantelzorgers? Geef het aan in de derde De ZorgSamen-barometer. Zo kunnen we jou en je collega's gerichte ondersteuning blijven bieden. 

 Vul de barometer in 
 

Bezoekregeling woonzorgcentra versoepelt vanaf 10 juni

De Vlaamse taskforce keurde vandaag een verdere versoepeling van de bezoekregeling in de woonzorgcentra goed. Voorzieningen krijgen de vrijheid om – met respect voor de geldende veiligheidsvoorschriften – een bezoekregeling op maat van hun woonzorgcentrum en zelfs op maat van de individuele bewoner uit te werken. De versoepeling gaat in vanaf 10 juni.

 Lees het volledige persbericht 
 

Op de agenda

color-facebook-48.png
color-twitter-48.png
color-linkedin-48.png
color-youtube-48.png
color-instagram-48.png

Zorgnet-Icuro groepeert en vertegenwoordigt zorgorganisaties uit de social profit in Vlaanderen, meer bepaald de algemene ziekenhuizen, residentiële en ambulante initiatieven uit de geestelijke gezondheidszorg en voorzieningen uit de ouderenzorg.


Copyright © 2020 Zorgnet-Icuro.
Alle rechten voorbehouden.


www.zorgneticuro.be

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Uitschrijven.