Copy
NKC  

Oproep: registreer je als je niet thuis komt en hulp nodig hebt

Beste camperaar,
 
Nadat zowel de NKC als de rijksoverheid vorige week camperaars heeft opgeroepen om naar huis te komen in verband met het coronavirus, zijn velen op pad gegaan. Een groot aantal heeft de thuisbasis bereikt, een deel is nog onderweg en een deel zit vast in het buitenland.
 
Zit je vast in het buitenland en heb je hulp nodig om naar huis te komen? Dan roept de rijksoverheid je nu op om je te melden via onderstaande button. Nederlanders die door de uitbraak van het coronavirus zijn gestrand in het buitenland, kunnen hulp krijgen om hun terugreis te regelen en te bekostigen. Hiervoor geldt een eigen bijdrage. Dat hebben verzekeraars, reisorganisaties en het ministerie van Buitenlandse Zaken afgesproken.

Let op: voor reizigers gestrand in Marokko, geldt een aanvullende boodschap. Zit je vast in Marokko? Lees dan ook verder onder de button.

 
Registreer je hier


De NKC roept Nederlandse en Belgische camperaars die vastzitten in Marokko op zich aan te melden via de button hier onder. Met deze inventarisatie proberen we inzichtelijk te krijgen hoeveel Nederlandse en Belgische camperaars zich waar in Marokko bevinden. Met deze informatie kan de ambassade gerichter hulp inrichten. Daarnaast kan de NKC relevante informatie gericht delen met wie zich aanmeldt. De ambassade in Rabat begrijpt dat camperaars specifieke hulp nodig hebben. Om daarin te voorzien, werken de ambassade en de NKC samen.

 
Ik ben gestrand in Marokko en meld me aan


Meer informatie per land vind je op de website van de NKC waar een pagina is ingericht met de meest actuele informatie voor camperaars onderweg naar huis. 

Met vriendelijke groeten,
Team NKC

Heb je vragen?
Alle NKC-contactinformatie vind je
hier.

Twitter
LinkedIn
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram

Dit e-mailbericht is uitgestuurd naar iedereen die staat ingeschreven voor de NKC-nieuwsbrief.
e-mailvoorkeuren aanpassen | afmelden voor alle e-mails