Copy
View this email in your browser

Informació de la Taula Local de l'Audiovisual

L'IES Terrassa guanya en el concurs de pòsters del Festival de cine Kids & Youth de Busan

L'alumna Júlia de la Rosa, de primer d'ESO del centre, va participar al certamen a través de la crida que des de Terrassa City of Film de la UNESCO, liderada, per la Taula Local de l'Audiovisual vam fer al mes de gener. Com ho fa cada any, la ciutat coreana, 'germana' de Terrassa dins al xarxa de ciutats creatives de la UNESCO, va fer extensiva la invitació a les comunitats educatives de la resta de ciutats al citat concurs Internacional de Cartells dins el Festival Internacional Kid & Youth’.

Aquest festival, que porta 14 edicions, convoca cada any a la participació per crear el seu propi cartell promocional i ho fa convidant a crear peces a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys de totes les ciutats de cinema del món sota el lema 'I love playing!'. Aquest és el primer any que Terrassa, gràcies a la fluida relació que està tenint dins la xarxa amb comunitats de tot el món, va fer extensiva la participació en escoles de Terrassa a través del Servei Municipal d'Educació. L'IES Terrassa ha estat el centre participant d'enguany i l'excel·lent notícia és que una de les seves alumnes ha guanyat el concurs. Galway, Roma, Qingdao, Yamagata, Lodz i Moscú també van presentar les seves obres entre les quals la de la Júlia ha estat l'escollida després de passar un curat procés de selecció pel jurat del Biky. Totes les il·lustracions enviades estaran incloses al cartell final, en reconeixement a la participació de cadascuna de les ciutats.
El premi, a més del reconeixement al centre i a la ciutat en conjunt, consta de la invitació per a l'alumna i un tutor a participar activament al Festival fins i tot fent de jurat de les obres que s'exhibiran. El festival se celebrarà del 9 al 15 de juliol pròxim.

Aquesta fita no hauria estat possible sense la dedicació i imaginació de la Júlia en fer una il·lustració tan plena de fantasia. Sumat a la gran col·laboració per part de la direcció de l'IES Terrassa per tal de poder participar en temps i forma al concurs, s'ha pogut aconseguir aquest important resultat.

Terrassa City of Film, ciutat UNESCO de cine, continuarà en el futur generant sinergies entre les propostes, pròpies i alienes, per fer extensiva a tota la comunitat a participar d'aquest tipus d'esdeveniments, com els presentats oficialment als mitjans de comunicació fa uns dies des del Parc Audiovisual de Catalunya.

Descarregar imatge


Dibuix guanyador del concurs, creat per l'alumna de 1r d'ESO de l'IES Terrassa, Júlia de la Rosa:


Descarregar imatge

                 

Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb...
Para más información, ponganse en contacto con...

Comunicació i Premsa
MAIL | +34 93 787 59 59
Copyright © 2019 Terrassa City of Film, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

CATALÀ: Aquesta informació és una nota de premsa de Terrassa City of Film adreçada a mitjans i professionals de comunicació. No és publicitat o cap altre mena de promoció indiscriminada.

ESPAÑOL: Esta información es una nota de prensa de Terrassa City of Film dirigida a medios y profesionales de comunicación. No es publicidad o cualquier otro tipo de promoción indiscriminada.

ENGLISH: This is a press release from Terrassa City of Film intended for media professionals use and is not a indiscriminate self promotion campaign.