Bekijk deze e-mail online | 10-30% besparing met KSM Service & Onderhoud
KSM Benelux, uw aangewezen Totaalpartner voor het optimaliseren van uw smeertechnische onderhoudsprocessen. Wij verzorgen o.a. olie-analyses, afvoer van afgewerkte olie en emulsie en reiniging en (automatische) smering van machines.

Olie-analyse

Smeerolie vormt als het ware het levensbloed van machines. Oliemonsters geven veel informatie over de werking van een machine en vormen een essentieel onderdeel voor preventief, planmatig en periodiek onderhoud. KSM Service & Onderhoud analyseert uw oliemonsters en verzorgt een snelle rapportage.
Meer informatie

Automatisch smeren


Dankzij het MEMOLUB® smeersysteem worden alle, dus ook moeilijk bereikbare en/of gevaarlijke smeerpunten, automatisch gesmeerd met het juiste smeermiddel, op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste hoeveelheid.
Meer informatie

Machinereiniging


Een vervuilde machine betekent een toenemend risico op storingen en/of ongewenste stilstand. KSM Service & Onderhoud verzorgt volledige en specialistische machinereiniging.
Meer informatie

Machinesmering


Om vroegtijdige en overmatige machineslijtage tegen te gaan moeten alle bewegende delen goed zijn gesmeerd. Een zorgvuldig afgestemde én vastgelegde smeerprocedure is dan ook een absolute must om storingen, stilstand en een te hoog (energie)verbruik te voorkomen.
Meer informatie

Emulsiemeting


Het regelmatig analyseren van emulsies geeft een goed en uiterst waardevol beeld over de kwaliteit van het toegepaste koelmiddel.
KSM Service & Onderhoud ontzorgt u volledig op het gebied van emulsiemetingen.
Meer informatie
MAAK NU EEN AFSPRAAK
Copyright © KSM Benelux

Wilt u deze nieuwsbrief graag op een andere manier ontvangen?
U kunt uw wensen aanpassen of afmelden.