Copy
View this email in your browser


NIEUWSBRIEF EG LISSE
 7 JUNI 2020  WEEK 24
TEKST VAN DE WEEK:
Hebr.13:1-3 Blijf als broeders van elkaar houden.
Wees altijd gastvrij voor vreemdelingen; daardoor hebben sommigen, zonder  het zich bewust te zijn, engelen in huis gehad.
Denk aan de mensen die in de gevangenis zitten, alsof u zelf gevangen  was. Denk ook aan de mensen die mishandeld worden. Omdat u zelf ook een  lichaam hebt, kunt u met hen meevoelen.

 

                     

Wij nodigen u uit om op vrijdag 12 juni vanaf 21.00 uur t / m zaterdag 01.00 uur in gebed te gaan voor de vervolgde kerk van Jezus Christus, wij doen dat in de Evangelie gemeente Lisse in ons gebouw de Poort aan de Jozef Israëlsstraat  We doen dit via een livestream van de stichting Open Doors die opkomt voor de vervolgde kerk.
Klik op het nacht van gebed plaatje voor meer informatie

                     

Laten we omzien naar de mensen in nood in onze straten en dorpen dat kan heel eenvoudig door levensmiddelen te doneren in de kratten in de garderobe, zo kunnen we gezinnen in Lisse ondersteunen die het op dit moment moeilijk hebben, alleen houdbare levensmiddelen, inleveren dagelijks vanaf 15.30 uur en donderdag avond van 19.30 - 20.30 uur, of u kunt het afleveren bij Angelique Noordermeer Barenszstraat 40 Lisse. Hartelijk Dank
Het laatste laatste EG Lisse Journaal
Live stream EG Lisse aanbiddingsavond
In één van de voorgaande journaals gaf Jaap al aan dat we wellicht kunnen kijken of het aanbiddingsteam weer het podium op kan. Komende zondagavond is het dan zover. We willen zondagavond een lofprijs- en aanbiddingsavond organiseren. En nodigen jullie uit om mee te doen, niet voor ons maar voor onze allerhoogste God en Vader. Dit kan op twee manieren, we mogen volgens de richtlijnen tot 30 man in de zaal bijeenkomen dus kom vooral in de zaal mee doen, er is ruimte genoeg. De andere optie is via de live-stream, deze komt zondag om 19.20 uur online via deze link (http://www.eglisse.nl/livestream). We starten om 19:30 uur .

 

Geslaagd !!!

 
We  leven in spannende tijden niets lijkt meer zeker in het leven, toch mag je je verwachting op de de Heer richten.Ik vindt het knap ook hoe jonge mensen zich staande houden en toch hun blik gericht houden op de toekomst vele van jullie staan voor nieuwe uitdagingen in het leven en moeten ook gewoon hun examens halen. Naomi is ook geslaagd we feliciteren haar met het behaalde resultaat.
 
Vorige week hebben we de trouwkaart verzonden van Joas en Merel. Hieronder staat een persoonlijke aanvulling van Joas zelf.
 
Op 9 juli gaan wij (Joas & Merel) trouwen. Gezien alle maatregelen die zijn getroffen vanwege het coronavirus, kunnen we de bruiloft niet helemaal vieren zoals oorspronkelijk gepland. Dit betekent dat we een hoop mensen teleur hebben moeten stellen. We willen wel graag de kaart (ook) met jullie delen, zodat jullie in ieder geval op de hoogte zijn. Ondanks alles zien we erg uit naar deze bijzondere dag!
Ons gebouw heeft uw aandacht nodig
 
Misschien is het u opgevallen maar ondanks dat we te maken hebben met een wereldwijde pandemie gaat de natuur gewoon zijn gang alles komt weer tot bloei en onze tuinen worden weer groen helaas is dat niet altijd het groen wat we graag zien en ook in binnentuinen van de Poort wordt het alsmaar groener en is het nodig dat we dat weer bij gaan houden u wordt uitgenodigd om het groen rondom ons gebouw weer netjes bij te houden.
We nodigen u uit om zaterdag 6 en 20 juni aanvang 09.00 uur samen de handen uit de mouwen om steken.
Facebook
Website
Copyright © 2020 EG Lisse, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp