Copy
Bekijk deze e-mail in de browser

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Het selecteren van de juiste flowmeter is niet altijd een eenvoudige zaak. Als u op onze website kijkt, ziet u verschillende meetprincipes en zijn er veel verschillende varianten en uitvoeringen. Om u met de selectie op weg te helpen, hebben we hierover een artikel in de nieuwsbrief opgenomen.

Verder in deze nieuwsbrief een mooie applicatie en meer achtergrondinformatie over de ES-FLOW ultrasone volumeflowmeter; hoe wordt de ES-FLOW toegepast in de wereld van snoepgoed?

Heeft u vragen of suggesties? Wij laten ons graag door u inspireren!

Ger Jan Dorland

Selecteer de juiste flowmeter

Een criterium bij het selecteren van een flowmeter is prijs en populariteit. Lees meer over enkele belangrijke elementen die deel uitmaken van het besluit-vormingsproces bij het selecteren van een flowmeter.

Additieven dosering

Ultrasone golven zijn een perfecte manier om lage stroomsnelheden in vloeistoffen te meten. U kunt ultrasone volumeflowmeters tegenkomen in additieven toevoegingen bij de snoepproductie.

Aanbevolen product: ES-FLOW

Ultrasone volumestroommeters en -regelaars uit de ES-FLOW-serie voor vloeistofstroomregeling. Hygiënisch design met gebruikersvriendelijke userinterface, CIP reinigbaar met flowbereik tussen de 4-1500 ml/min.

International Micro Nano Conference 2018

Tijdens deze conferentie op 11 & 12 december in de Beurs van Berlage te Amsterdam, geeft Rory Dijkink (Saxion University of Applied Sciences) een presentatie over 'Accurate measurement of medicine mixture compositions using a micro-Coriolis flow and density sensor'. Kom ook! 
 

Copyright © 2018 Bronkhorst Nederland B.V., Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich voor onze nieuwsbrief heeft ingeschreven.

Ons adres is:
Bronkhorst Nederland B.V. Lunet 10c Veenendaal, 3905 NW Netherlands
Voeg ons toe aan uw adresboek

Wilt u de manier waarop u deze e-mails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst.